Σουάρεζ… πενταετίας!

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Σουάρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου!

Οι «κόκκινοι» κινήθηκαν άμεσα και επέκτειναν το συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού μέχρι το 2018, με το προηγούμενο να είναι μέχρι το 2016.

Ο Σουάρες, διανύει μια πολύ καλή περίοδο και έχει σκοράρει 17 γκολ σε 11 αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος. Η τρομερή του φόρμα οδήγησε τον αγγλικό σύλλογο στο να του προσφέρει ένα νέο πενταετές συμβόλαιο.

Ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς από την πλευρά του είπε επίσης: «Είναι φανταστικά νέα για όποιον σχετίζεται με τον σύλλογο, την ομάδα, τους ιδιοκτήτες και πάνω από όλα για τους οπαδούς».

Ο Σουάρες με το νέο του συμβόλαιο θα δει τις εβδομαδιαίες του αποδοχές, των 118.000 ευρώ, να διπλασιάζονται και έτσι θα λαμβάνει σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Κάτι τέτοιο θα κάνει τον 26χρονο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Το καλοκαίρι ο Σουάρες βρέθηκε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ είχε κάνει δυο προτάσεις για εκείνον στους «κόκκινους», οι οποίες απορρίφθηκαν ενώ ο 26χρονος λέγεται ότι ήταν και στόχος της Ρεάλ.

πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα