«Ο ΑΡΗΣ έχει ομοιογένεια»

από AllAboutARIS

Στον απόηχο του μεγάλου ημιτελικού κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες ο 25χρονος γκαρντ μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τη νίκη των "κιτρίνων", το πόσο επηρέασαν τους παίκτες τα γεγονότα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη μέρα της πρόκρισης.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην πρώην ομάδα του (τον Πανιώνιο) ήταν για μια ακόμα φορά από τους καλύτερους της ομάδας του σκοράρωντας 22 πόντους με μερικά πολύ μεγάλα σουτ, δείχνοντας το γιατί είναι σημαντικός για τον φετινό ΑΡΗ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος είναι μια πολύ γεμάτη ομάδα και βρισκόταν σε καλό ρυθμό. Το θέλαμε πάρα πολύ και φάνηκε πως μπήκαμε στο παρκέ. Περιμέναμε την αντίδραση του Πανιωνίου, όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και κρατήσαμε το προβάδισμα».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπλόκαρε. Τι ήταν αυτό που σας κράτησε “ζωντανούς”;

«Θεωρώ ότι μας κράτησε η ομοιογένεια και μείναμε μαζί στα δύσκολα. Πριν το παιχνίδι είπαμε πως μόνο αν μείνουμε ενωμένοι για 40 λεπτά θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό πιστεύω πως μας κράτησε ώστε να βρούμε λύσεις στα κρίσιμα σημεία».

Η παρουσία του κόσμου πόσο σας επηρέασε;

«Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Μας βοήθησε πολύ. Το περιμέναμε γιατί ξέραμε πόσο πολύ ήθελαν μια πρόκριση σε έναν τελικό. Είμαστε ευτυχισμένοι που καταφέραμε να τους χαρίσουμε την πρόκριση».

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τον Βαγγέλη Αγγέλου έπαιξαν το ρόλο τους;

«Ο coach έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα να κάνει την πορεία που έχει κάνει αλλά και εμένα προσωπικά, γιατί ήταν ο λόγος που ήρθα στον Άρη. Ήταν ένας λόγος όμως που μας κράτησε ενωμένους».

Η επόμενη μέρα του ημιτελικού ποια είναι;

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται σε αυτό το παιχνίδι».

πηγή: superbasket.gr

Προτεινόμενα Άρθρα