Τσέλσι για Ιγκουαϊν

από AllAboutARIS

Ο επιθετικός της Νάπολι, Γκονζάλο Ιγκουαϊν φέρεται να είναι βασικός στόχος της Τσέλσι για τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σε μια μεταγραφή που, αν γίνει, θα κοστίσει σίγουρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο 26χρονος Αργεντίνος, που μόλις το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην ιταλική ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 37 εκατομμυρίων ευρώ, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στον ισπανικό σύλλογο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sun», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτησή του στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος είναι διατεθειμένος να βγάλει έως και 50 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του για την απόκτηση του επιθετικού των «παρτενοπέι», που έχει ήδη σκοράρει 13 φορές φέτος.

Παρά το γεγονός πως ο Μουρίνιο έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα αποκτήσει άλλον επιθετικό τον Ιανουάριο, ίσως τελικά μεταπειστεί, αφού και οι τρεις επιθετικοί που διαθέτει, δηλαδή οι Ετό, Τόρες και Μπα, διανύουν απογοητευτική σεζόν, έχοντας πετύχει συνολικά στην Πρέμιερσιπ μόλις πέντε(!) γκολ, δύο λιγότερα από όσα έχει μόνος του ο Εντέν Αζάρ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως αν η μεταγραφή προχωρήσει, ο «Πιπίτα» θα γίνει η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από τα 55 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει πάλι οι «βασιλικοί μπλε» για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες τον Ιανουάριο του 2011.

Προτεινόμενα Άρθρα