Η αξία του Μέσι 400 εκατ. ευρώ!

από AllAboutARIS

Πρόθυμη θα ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν να δαπανήσει το αστρονομικό ποσό των 400 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι!

Το ποσό των 400 εκατ. ευρώ αγγίζει η αξία του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με αναλυτική έκθεση που συνέταξε ένας καθηγητής και ειδικός σε θέματα αθλητικού μάρκετινγκ της εταιρείας «Euromericas» για λογαριασμό τριών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Mundo Deportivo», ο Γεράρδο Μολίνα «φωτογράφισε» στον ισπανικό σταθμό Cadena SER πως υπάρχει ένας σύλλογος, αναφερόμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι πρόθυμος να διαθέσει αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

«Υπάρχει ένας σύλλογος, του οποίου χορηγός είναι μία κυβέρνηση κράτους που θα καταβάλει 400 εκατ. ευρώ για τον Μέσι», είπε ο συγκεκριμένος ειδικός σύμβουλος και συνέχισε, λέγοντας πως «υπάρχουν τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι που μας ζήτησαν αυτή τη μελέτη για να ξέρουν πόσο κοστίζει ο Μέσι. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματά μας για λόγους εμπιστευτικότητας, αλλά έχουμε αναλύσει τις λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα μίας τέτοιας κίνησης».

Μάλιστα, μέσα από την έρευνα προκύπτει πως η αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μεταξύ 150 και 160 εκατ. ευρώ και υποτίμησε την ρήτρα αποδέσμευσης του Μέσι, η οποία αυτή τη στιγμή είναι 250 εκατ. ευρώ.

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αθλητής που να ξεπερνά την αξία του Μέσι. Σύμφωνα με έρευνα που αφορά τα τελευταία πέντε χρόνια, η αξία του ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ», κατέληξε ο Μολίνα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα