Χωρίς δελτία Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επικοινωνιακό ατόπημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε με τα δελτία του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και την αρχική εσφαλμένη ενημέρωση ότι εκδόθηκαν, το AllAboutARIS προσπάθησε να διασταυρώσει και το τι συμβαίνει και στο τμήμα βόλεϊ, αναφορικά με τους Ρολάντο Ντεσπέιν και Σίμο Ντάμποβιτς.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, στην οποία αναφερόταν χαρακτηριστικά πως: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι ο Ρολάντο Ντεσπέιν και ο Σίμο Ντάμποβιτς είναι και με τη βούλα παίκτες του Α.Σ. ΑΡΗΣ-Τ.Α.Π. και τα συμβόλαιά τους έχουν εγκριθεί από τη Volleyleague.

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του ΑΡΗ, σε επίσημο αγώνα, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο (18/01, 20.30) στο παιχνίδι της ομάδας μας Α.Σ. ΑΡΗΣ με τη Λαμία. Μια ομάδα γίνεται μεγάλη όταν έχει χρόνο στη διάθεσή της. Έτσι ώστε να ενσωματωθούν και να ζυμωθούν τα νέα μας αποκτήματα με τους υπόλοιπους Έλληνες ικανότατους παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα μας, προκειμένου να δημιουργηθεί η απαραίτητη χημεία που θα οδηγήσει το τμήμα του συλλόγου στις επιτυχίες!»

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε σε επικοινωνία που είχαμε με τα γραφεία της ΕΟΠΕ και το αρμόδιο τμήμα που ασχολείται με τα δελτία των ξένων παικτών, ότι σήμερα στις 14:30  δεν είχαν εκδοθεί ακόμα τα δελτία των δύο παικτών και πως δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Ο Ερασιτέχνης δεν είπε μέσω της ανακοίνωσης του κάποιο ψέμα, δεν είπε όμως και όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή μετά την έγκριση των συμβολαίων, το επόμενο βήμα για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες, είναι η έκδοση δελτίων. Κάτι που αποδεικνύεται ότι δεν έχει γίνει και δεν θα γίνει μέχρι ο ΑΡΗΣ να πληρώσει 12.500 ευρώ για τον Ντεσπέιν και περίπου 2.000 ευρώ για το πενταπλούν του Ντάμποβιτς. Οι παίκτες δεν είχαν επομένως δικαίωμα συμμετοχής στο ματς του περασμένου Σαββάτου και κακώς πέρασε αυτή η αίσθηση και γράφτηκαν τα περί ομάδας που θέλει το χρόνο της. Και για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής με τη Λαμία, πρέπει να καταβληθούν τα χρήματα που αναφέρονται πιο πάνω, ώστε να εκδοθούν τα δελτία τους.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο της ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ο κόσμος του ΑΡΗ γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα του ΑΣ, για τα οποία δεν είναι υπεύθυνος ο κ. Γιώτας, δεν θα του ζητούσε ευθύνες για τη μη ύπαρξη στα ταμεία των περίπου 15.000 ευρώ. Πλέον όμως μετά από αυτό το επικοινωνιακό ατόπημα, οφείλει να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να παίξουν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή πάντως, ακόμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Προτεινόμενα Άρθρα