Τα 3 εκ. ευρώ, ο Χαβίτο και ο Βιτόλο

από AllAboutARIS

Αλήθειες που κάποιοι εσκεμμένα αγνοούσαν ή διέψευδαν παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια ο Λάμπρος Σκόρδας.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφέρθηκε εκτενώς στον «πόλεμο» που τον αναγκάζει η ίδια η ΕΠΟ να ανοίξει. Οι «κίτρινοι» έχουν 100% δίκαιο στην κόντρα τους με την ομοσπονδία, το οποίο δυστυχώς δεν μπορούν να βρουν και αναγκαστικά οδηγούνται σε άλλα μονοπάτια, σε μία ούτως ή άλλως δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών του, ο Λάμπρος Σκόρδας δημοσίως επιβεβαίωσε μία πραγματικότητα, κάποια πραγματικά δεδομένα που τα προηγούμενα χρόνια όταν αναφέρονταν… παρουσιάζονταν ως ψέματα.
Ποια είναι αυτά τα δεδομένα; Το ένα ότι οι «κίτρινοι» τα τελευταία χρόνια έχουν πληρώσει σε δημόσιο, ΙΚΑ, ΕΠΟ κτλ. 3 εκ. ευρώ και μόνο ασυνεπής δεν ήταν ως προς αυτές του τις υποχρεώσεις, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το οποίο πληρώνει τώρα πολύ ακριβά.

Η δεύτερη αλήθεια έχει να κάνει με τις υποθέσεις Χαβίτο και Βιτόλο, άσχετα που τον δεύτερο απέφυγε επιμελώς να τον κατονομάσει ο Σκόρδας, αναφερόμενος σε «έναν άλλο παίκτη». Ο ΑΡΗΣ είχε προσφύγει στη ΦΙΦΑ κατά τη Λα Κορούνια και κατά της Σανταντέρ, έχει κερδίσει και τις δύο αυτές υποθέσεις, του έχουν επιδικαστεί χρήματα αλλά δεν μπορεί να τα εισπράξει γιατί οι δύο ισπανικές ομάδες βρίσκονται υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

«Ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει 3 εκ. ευρώ και δεν αφήνει τα πάντα απλήρωτα όπως κάποιοι αλλόθρησκοι αναφέρουν και είναι ο μεγάλος χορηγός της ΕΠΟ, καθώς ο Ηλιάδης τους εκχώρησε 613.000 ευρώ το καλοκαίρι και θα πρέπει να ξέρετε ότι πλέον προστατεύεται από την προσωρινή διαταγή και του απαγορεύει το δικαστήριο να πληρώσει τους πιστωτές του και πρέπει να ξέρετε ότι και που έχει να λαμβάνει χρήματα από τη Λα Κορούνια για τον Χαβίτο και την Σανταντέρ για έναν άλλο παίκτη (σ.σ. εννοεί τον Βιτόλο άσχετα αν δεν το λέει) δεν μπορεί να το κάνει γιατί οι δύο ομάδες βρίσκονται υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και προστατεύονται από το νόμο και δεν μπορούμε να εισπράξουμε τα χρήματα που μας χρωστάνε», ήταν χαρακτηριστικά η σχετική δήλωση του Σκόρδα. 

Μπορεί να περνάνε κάποια χρόνια για να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια αλλά όπως έγινε και με το πόρισμα η αλήθεια λάμπει.

Προτεινόμενα Άρθρα