Εκτεθειμένο το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ

Χωρίς Ντεσπέιν, Ντάμποβιτς απέναντι στη Λαμία

Εκτεθειμένο το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ, που είχε δεσμευτεί για τη συμμετοχή των δύο παικτών στο παιχνίδι με τη Λαμία – Πληρωμές στους Έλληνες

Προσπάθειες της διοίκησης να λυθεί το ζήτημα των δύο ξένων

Χωρίς τους Ρολάντο Ντεσπέιν και Σίμο Ντάμποβιτς θα παραταχθεί τελικά ο ΑΡΗΣ, στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στη Μίκρα.

Δυστυχώς το ρεπορτάζ του AllAboutARIS (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=32532) επιβεβαιώθηκε και έτσι οι δύο ξένοι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα, μέχρι ο ΑΡΗΣ να καταβάλει περίπου 15.000 ευρώ. Ενώ πριν μία εβδομάδα, το ΤΑΠ υποστήριζε πως θα παίξουν κανονικά αύριο, με επίσημη ανακοίνωση του (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=32350)

Δυστυχώς ο ΑΣ εκτέθηκε και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, ώστε να μην προαναγγέλλει τίποτα αν δεν είναι 100% σίγουρος. Γιατί τώρα εκτεθειμένο δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο, αλλά ο ίδιος ο ΑΡΗΣ

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τους ιθύνοντες του ΤΑΠ, που επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη είδηση, υποστηρίζοντας πως προτίμησαν να διευθετήσουν τις οφειλές που υπήρχαν απέναντι στους Έλληνες της ομάδας, που αποτελούν και τον βασικό κορμό της. Δίνοντας έτσι παράταση στο θέμα των Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς.

«Έπρεπε να ισχύσει το 25ευρω»!
Προηγούμενο άρθρο «Έπρεπε να ισχύσει το 25ευρω»!
Επόμενο άρθρο «Είναι ανέτοιμοι αλλά θα παίξουν με τον ΑΡΗ»
«Είναι ανέτοιμοι αλλά θα παίξουν με τον ΑΡΗ»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News