"Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες"

από AllAboutARIS

Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ παρά τις επίσημες ανακοινώσεις και διαβεβαιώσεις, δεν έχει εκδόσει ακόμα τα δελτία των Ντεσπέιν και Ντάμποβιτς. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ κ. Γιώτας έκανε σχετική δήλωση, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει και πάκι αν θα βγουν τα δελτία. Στο δελτίο Τύπου χαρακτηρίζονται ως υπεράνθρωπες οι προσπάθειες

 Υπεράνθρωπες προσπάθειες μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλει η διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ-Τ.Α.Π. προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Σύρο οι Ντεσπέιν-Ντάμποβιτς.

“Το βόλεϋ δεν είναι ούτε μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ μπορεί κάποιος να πάρει τη μπάλα και να βάλει καλάθι. Στο ποδόσφαιρο μπορεί κάποιος να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να βάλει γκολ.Στο βόλεϋ χρειάζεται μια ομάδα να δέσει για να αποκτήσει την σωστή χημεία.Ο Παμβοχαικός, πριν λίγες, αγωνιστικές απέναντι μας έπαιξε με ένα νέο ξένο και δεν μπόρεσε να μας κερδίσει γιατί η ομάδα δεν είχε δέσει.Η Λαμία ήρθε με δύο νέους ξένους ο ένας εκ των οποίων παίκτης της Εθνικής Ολλανδίας και δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες μαχητές.Μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και οπουδήποτε και όταν θα αγωνιστούν οι ξένοι, η ΟΜΑΔΑ θα είναι Ο Μ Α Δ Α“, δήλωσε ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. Θωμάς Γιώτας.

Προτεινόμενα Άρθρα