Παραδοχή Γιώτα για Ντεσπέιν – "Δεν ήξερα για το παράβολο"

από AllAboutARIS

"Μύλος" στον ΑΡΗ με τηυν περίπτωση του 26χρονου ακραίου

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τον Ρολάντο Ντεσπέιν, αφού ο Κουβανός φαίνεται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ!

Με αφορμή χτεσινά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Θωμάς Γιώτας, τοποθετήθηκε στον “Αρένα”, παραδεχόμενος πως όταν αποκτήθηκε ο παίκτης, δεν γνώριζε πως χρειάζεται να καταβάλει στην παγκόσμια ομοσπονδία το παράβολο των 12.500 περίπου ευρώ, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχή, γιατί όπως τόνισε, πρώτη φορά συνεργαζόταν με Κουβανό!

Η ουσία είναι πως ο μεταγραφή του Ντεσπέιν εξελίσσεται σε μεγάλο φιάσκο για τον ΑΡΗ και τη διοίκηση, η οποία έχει ήδη πληρώσει 4.000 ευρώ, για έναν παίκτη που πολύ πιθανόν να μην αγωνιστεί ποτέ με την ομάδα! Η ευθύνη που τη βαραίνει είναι σίγουρα μεγάλη, αφού πρόκεται για ένα θέμα που προέκυψε κατά τη δική της θητεία και δεν έχει καμία σχέση με τα χρέη του παρελθόντος.

Πέραν όλων των άλλων, υπάρχει και το θέμα των χορηγιών που είχε προαναγγείλει ο κ. Γιώτας πριν περίπου 1,5 μήνα. Χορηγίες οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί από τον Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα