Φιάσκο ολκής με Ντεσπέιν!

από AllAboutARIS

Για δύο μήνες η διοίκηση του ΑΣ χρέωσε τον ΑΡΗ με έναν παίκτη, που τελικά δεν πρόλαβε να φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας

Το φιάσκο του ΑΣ ΑΡΗΣ ολοκληρώθηκε όσον αφορά την υπόθεση του Ρολάντο Ντεσπέιν, αφού ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα!.

Ο Κουβανός βρέθηκε το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη, όπου ενημερώθηκε από τον Θωμά Γιώτα πως δεν μπορούν να βρεθούν τα χρήματα για το παράβολο του, και έτσι είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η τελευταία πράξη στο φιάσκο της διοίκησης του ΤΑΠ, η οποία χρέωσε την ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες με έναν παίκτη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ με αυτή. Του κατέβαλε ήδη 4.000 ευρώ, του παρείχε σπίτι και αυτοκίνητο, ενώ παραμένει άγνωστο αν αύριο θα του δώσει και τη δεύτερη προγραμματισμένη δόση του συμβολαίου του.

Τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης είναι καταγεγραμμένα και δεδομένα, και φυσικά δεν ευθύνεται για αυτά η διοίκηση του κ. Γιώτα. Αλλά δεν μπορούν να αποτελούν το άλλοθι για τα λάθη της δικής του χρήσης, όπως αυτό με το Ντεσπέιν, που σε καμία των περιπτώσεων δεν εξαρτάται από το παρελθόν, αφού ήταν επιλογή του παρόντος.

Προτεινόμενα Άρθρα