Βγήκε το δελτίο του Ντάμποβιτς

από Haris Mol

Μετά το φιάσκο στην περίπτωση Ντεσπέιν, σήμερα το ΤΑΠ ΑΡΗΣ κατέβαλε στην ομοσπονδία το αντίτιμο για την έκδοση δελτίου του Ντάμποβιτς και έτσι αναμένεται ο παίκτης να τεθεί κανονικά στην διάθεση του κ. Φίνου.

Μετά το φιάσκο στην περίπτωση Ντεσπέιν, σήμερα το ΤΑΠ ΑΡΗΣ κατέβαλε στην ομοσπονδία το αντίτιμο για την έκδοση δελτίου του Ντάμποβιτς και έτσι αναμένεται ο παίκτης να τεθεί κανονικά στην διάθεση του κ. Φίνου. Το θέμα που γεννήθηκε αμέσως είναι τι θα γίνει με την περίπτωση του Γκόρτσιανουκ, που ανακοινώθηκε σήμερα, αλλά θα πρέπει να ακολουθηθεί παρόμοια διαδικασία για να αποκτήσει και αυτός δικαίωμα συμμετοχής.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να έχει ανακοινωθεί ένας ακόμα παίκτης και να μην μπορέσει να αγωνιστεί. Με δεδομένα βέβαια ότι τα ποσά για τα παράβολα για τους ευρωπαίους παίκτες δεν είναι 15.000 ευρώ, αλλά 2000, άπαντες ευελπιστούν ότι και με τον Γκόρτσιανουκ θα υπάρχει αίσια έκβαση. Άλλωστε ο τελευταίος έχει και το πλεονέκτημα του ελληνικού διαβατηρίου…

Προτεινόμενα Άρθρα