«Έμαθα ότι απολύθηκα από το σάιτ του συλλόγου!»

από AllAboutARIS

Αιχμές του Έλληνα τεχνικού για τον Θωμά Γιώτα

Πολλά είναι τα ερωτηματικά τα οποία πλανούνται ακόμα πάνω από την ξαφνική αποχώρηση του Σπύρου Φίνου από τον ΑΡΗ. Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και με δηλώσεις του στο AllAboutARIS, καταθέτει την απορία του για αυτή την απόφαση.

«Και σε εμάς προκάλεσε έκπληξη η απόλυση μας, την οποία μάθαμε από το επίσημο σάιτ του συλλόγου. Αφού σύμφωνα και με τις απόψεις των διοικούντων η παρουσία μας στην ομάδα ήταν θετική τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη συγκομιδή βαθμών, ο μόνος λόγος που μπορεί να τους οδήγησε στην απόφαση αυτή, είναι τα οικονομικά του συλλόγου. Και εκεί θα θέλαμε μια ξεκάθαρη απάντηση», είπε ο Έλληνας τεχνικός, που τόνισε ξανά πως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης.

«Δεν υπήρξε παραίτηση, αλλά λύση της συνεργασίας εκ μέρους του κ. Γιώτα. Η εν θερμώ απόφαση του προέδρου μας εξέπληξε όλους. Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και στον Βαγγέλη. Αξίζουν να πάνε πιο ψηλά».

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται φυσικά σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του ΤΑΠ για το εν λόγω ζήτημα. Και για αυτό οφείλει εκ νέου να πάρει θέση δημόσια, όπως πρέπει να κάνει και για την υπόθεση του Ντεσπέιν.

Προτεινόμενα Άρθρα