«Ξέρουμε τι σημαίνει το ματς με τον ΑΡΗ»

από Haris Mol

Δύο πρώην «κίτρινοι» μίλησαν από πλευράς ΠΑΟΚ στο σάιτ της volleyleague για το αυριανό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Γιώργος Γιάτσης (φωτό) και ο πρώην παίκτης των «κίτρινων», Αινείας Τζελάτη, που αυτή την περίοδο εργάζονται στον ΠΑΟΚ, μίλησαν στην ιστοσελίδα της λίγκας για το αυριανό (20.00) ντέρμπι των δύο ομάδων στο κλειστό της Πυλαίας.

«Οι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ είναι ιδιαίτεροι. Αισθανόμαστε αδικημένοι από την βαθμολογική μας θέση και θέλουμε να κάνουμε πρώτα καλή εμφάνιση και μετά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση», είπε ο Γιάτσης.

Ο Τζελάτη από την πλευρά του τόνσε: «Είναι ένα το τοπικό  ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους της Θεσσαλονίκης. Το el clasico που λέμε. Από την πλευρά μας θέλουμε τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο. Μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο ΑΡΗΣ και ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Είναι νίκη ψυχολογίας».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X