Απογοητεύτηκαν με Γιαννιώτα οι Γερμανοί

από AllAboutARIS

Ούτε ο νέος προπονητής της Φορτούνα Ντίσεντολφ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον πρώην επιθετικό του ΑΡΗ ο οποίος αγωνίζεται εδώ και καιρό με την ερασιτεχνική ομάδα!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας παρότι θα μπορούσε να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Ντίσεντολφ διότι δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής, αποφάσισε να παραμείνει κυρίως λόγω της αλλαγής προπονητή.

Παρόλα αυτά συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Με το νέο προπονητή εξαφανίστηκε εντελώς και οδηγήθηκε στους ερασιτέχνες της Φορτούνα! Ο πρώην επιθετικός του ΑΡΗ έχει απογοητεύσει τους γερμανούς, όπως λέγεται και γράφεται, με αποτέλεσμα να συζητιέται η λύση του συμβολαίου του με το που ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Με την πρώτη ομάδα της Φορτούνα έχει 8 συμμετοχές με μόλις δύο στη βασική ενδεκάδα παίζοντας 376 λεπτά και έχοντας πετύχει ένα γκολ. Τελευταία του συμμετοχή στις 10 Νοεμβρίου στο ματς με την Σαντχάουζεν. Έκτοτε δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο.

Με τους Ερασιτέχνες της Φορτούνα στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας έχει τρεις συμμετοχές (η τελευταία την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Σιέγκε), βασικός και στα τρία ματς, στα δύο από αυτά αντικαταστάθηκε παίζοντας 253 λεπτά.

Προτεινόμενα Άρθρα