Διασύρεται ο ΑΣ για 2000 δολλάρια!

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS τώρα που πλέον η ομάδα σώθηκε φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις επιστολές του μάνατζερ της καλύτερης παίκτριας του ΑΡΗ της Όλιβερ Μονίκ, που ευτυχώς δεν επηρεάστηκε από την ασυνέπεια προς το πρόσωπό της και έκανε το παν για να μείνει ο ΑΡΗΣ στην κατηγορία

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΑΡΗ χθες εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία καθώς ο αντίπαλος της Ίκαρος Καλλιθέας δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι των πλέι-άουτ (ο ΑΡΗΣ προηγούνταν με 2-0 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ήθελε μία ακόμα νίκη).

Τον τελευταίο μήνα οι αθλήτριες είχαν απέχει από τις προπονήσεις διαμαρτυρόμενες για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και το γεγονός ότι πλέον τίθεται και θέμα βιωσιμότητας. Είχαν αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις από την διοίκηση του Ερασιτέχνη αναφορικά με τις πληρωμές, αλλά το χρώμα του χρήματΟς δεν το είδαν ποτέ. Το AllAboutARIS τώρα που πλέον η ομάδα σώθηκε φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις επιστολές του μάνατζερ της καλύτερης παίκτριας του ΑΡΗ της Όλιβερ Μονίκ, που ευτυχώς δεν επηρεάστηκε από την ασυνέπεια προς το πρόσωπό της και έκανε το παν για να μείνει ο ΑΡΗΣ στην κατηγορία, όπως βέβαια και οι συμπαίκτρίες της.

Οι δυο επιστολές (η πρώτη πριν από 20 μέρες περίπου και η δεύτερη πριν λίγες μέρες) κάνουν λόγο για τα χρήματα, που έχει λαμβάνειν η αθλήτρια και αντιστοιχεί στο ποσό των 2000 (!!!) δολαρίων,  ποσό που δεν πληρώθηκε φυσικά και πλέον έχει οδηγήσει την αθλήτρια να διεκδικεί (και είναι πολύ πιθανόν να τα κερδίσει) τα πενταπλάσια!!! Παρά το γεγονός ότι η αθλήτρια έχει δίκιο, κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία έστω να την ηρεμήσει ή να απαντήσει έστω με…υποσχέσεις.

Το θέμα της Όλιβερ είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον ΑΣ ΑΡΗΣ και τα τμήματά του. Το βόλει που θα πήγαινε για τετράδα και Ευρώπη σύμφωνα με τις δηλώσεις διοικούντων και παικτών, είναι μία ανάσα από τα πλέι-άουτ μετά την 7η συνεχόμενη ήττα του!!!

Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να χαθούν οι ρυθμίσεις με το ΙΚΑ και την εφορία, αφού κατά παραδοχή και του ίδιου του κ. Γιώτα έχουν μείνει δυο απλήρωτες δόσεις και οδεύουμε προς την τρίτη!

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα πρέπει να λυθούν στο συμβούλιο της Παρασκευής, όπου η διοίκηση του κ. Γιώτα, είτε οφείλει με υπογραφές και συγκεκριμένες ενέργειες ( αναφορικά με τις ρυθμίσεις) να παλέψει για να σώσει ότι μπορεί ή να παραχωρήσει την θέση της σε όποιον μπορεί να κάνει ότι επιβάλλεται για να μείνει ζωντανός ο Ερασιτέχνης, αλλά είναι και έτοιμος να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες. 

Προτεινόμενα Άρθρα