Νέα ξεφτίλα! Δεν κατεβαίνει το γυναικείο μπάσκετ στα πλέι-οφ!

από AllAboutARIS

Στον κόσμο του ΑΡΗ υπήρχε η εντύπωση ότι η ξεφτίλα για τον σύλλογο θα περιορίζονταν στο ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας πήγε στην Αθήνα ή θα πάει στην Τρίπολη με το λεωφορείο. Από ότι φαίνεται όμως υπάρχουν και χειρότερα!

Στον κόσμο του ΑΡΗ υπήρχε η εντύπωση ότι η ξεφτίλα για τον σύλλογο θα περιορίζονταν στο ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας πήγε στην Αθήνα ή θα πάει στην Τρίπολη με το λεωφορείο. Από ότι φαίνεται όμως υπάρχουν και χειρότερα! Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ αποφάσισε να μην κατέβει η ομάδα μπάσκετ γυναικών στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Μάλιστα την απόφαση αυτή που αποκαλύπτει το AllAboutARIS δεν την ανακοίνωσαν στον κόσμο του ΑΡΗ, αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει και κρυφή, καθώς ανακοινώθηκε από την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

“Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλημάτων
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την δήλωση μη συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Άρης στον αγώνα ΑΕΟ Πρωτέας Β. – ΑΣ Άρης (6/4/2014) για τα play off (Β¨ Φάση) της Α1 Εθνικής Γυναικών, το παιχνίδι ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας με σκορ 20-0″.

Θυμίζουμε βέβαια ότι όταν στα πλαίσια των πλέι- άουτ νωρίτερα φέτος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι ο αντίπαλος του ΑΡΗ, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση στις 20 Μαρτίου (http://www.arisac.gr/news/item ) πανηγυρίζοντας με τα παρακάτω λόγια: “Με το παρακάτω επίσημο έγγραφο από την Ε.Ο.Κ επιβεβαιώνονται  τα όσα είπε και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο Πρόεδρος του Α.Σ. περί παραμονής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου στην Α1 Εθνική Κατηγορία”.

Τώρα που ο σύλλογος ξεφτιλίζεται και δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στα πλέι-οφ (θυμίζουμε την αποκάλυψη του AllAboutARIS για την απλήρωτη Όλιβερ που ήδη έχει φύγει και βρίσκεται στις ΗΠΑ), ο ΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στον σύλλογο και θα πρέπει άμεσα να κινηθούν οι διαδικασίες και στον Ερασιτέχνη (και όχι να περιμένουμε ως τις 20 Μαίου!!!). Ας ελπίσουμε ότι το βόλει αύριο θα κερδίσει τον Παναθηναικό και θα αποφύγει τα πλέι-άουτ γιατί εκεί τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα