Πρόταση για αύξηση ομάδων στο βόλεϊ

από AllAboutARIS

Αίτημα για μη διεξαγωγή των πλέι άουτ στο βόλεϊ κατέθεσε η Παναχαϊκή αλλά απορρίφθηκε, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων της Volleyleague σε 14, που επίσης προτάθηκε από τους Πατρινούς.

Κανονικά θα διεξαχθούν τα πλέι άουτ της Volleyleague, στα οποία δυστυχώς θα πάρει μέρος και ο ΑΡΗΣ, αφού η πρόταση για μη διεξαγωγή τους και αύξηση από φέτος των ομάδων σε 14 απορρίφθηκε κατά το ήμισυ. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ρουμελιώτης, εκπροσωπώντας την Παναχαϊκή στη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, πρότεινε να μην γίνουν τα πλέι άουτ, να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να ανέβουν δύο από την Α2.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν βάσει της επίσημης ενημέρωσης είναι οι εξής:

«Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Νίκος Ρουμελιώτης εκ μέρους της Παναχαϊκής ο οποίος παρουσίασε πρόταση αύξησης των ομάδων στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ από την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Ο Ρουμελιώτης ζήτησε διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες. Πρότεινε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στην Α2 και να ανέβουν κανονικά δύο ομάδες από την Α2 ανδρών. Επίσης ζήτησε ματαίωση των πλέι άουτ.

Η πρόταση του Νίκου Ρουμελιώτη για ματαίωση των πλέι άουτ απορρίφθηκε, ωστόσο, το ζήτημα της αύξησης των ομάδων από 12 σε 14 θα συζητηθεί και στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κι αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την ΕΣΑΠ».

Προτεινόμενα Άρθρα