Νίκη και… καθάρισε

από AllAboutARIS

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, ο ΑΡΗΣ υποδέχεται πάλι τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα και καλείται να αποδείξει ότι εκείνο το μάθημα του έγινε πάθημα.

Τον αδιάφορο Παναθηναϊκό, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στη Volleyleague υποδέχεται ο ΑΡΗΣ σήμερα στις 19.00 στη Μίκρα. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, υπό παρόμοιες συνθήκες, με τους “κίτρινους” να γνωρίζουν οδυνηρή ήττα, που τους έβαλε στην περιπέτεια των πλέι άουτ.

Σήμερα λοιπόν ο ΑΡΗΣ καλείται να αποδείξει ότι εκείνο το πάθημα του έγινε μάθημα, αφού με νίκη καπαρώνει τη δεύτερη θέση των πλέι άουτ και εξασφαλίζει οριστικά την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Απών, όπως έγινε γνωστό από χθες, θα είναι ο Ντάμποβιτς, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που επίσης δεν είναι απόλυτα έτοιμος θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στη θέση του πασαδόρου.

Δεδομένη είναι η στήριξη που θα έχει η ομάδα από τους οπαδούς της, ωστόσο- δυστυχώς- όπως είδαμε και σε άλλες περιπτώσεις, δεν αρκεί μόνο αυτή για να πάρει ο ΑΡΗΣ την πολυπόθητη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα