Νίκες για τους πυγμάχους του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με νίκες για τους δυο πυγμάχους του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των αγώνων (26/4) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ανδρών που πραγματοποιείτε στην Άρτα από 25-30 Απριλίου.

Με νίκες για τους δυο πυγμάχους του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των αγώνων (26/4) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Β’ Κατηγορίας ανδρών που πραγματοποιείτε στην Άρτα από 25-30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία των +91 κιλών που αγωνίζονται οι δυο αθλητές του ΑΡΗ ο Δερματόπουλος Νίκος κέρδισε με διακοπή στον πρώτο γύρο τον Παύλου Θεόδωρο του Πυθαγόρα Αγρινίου , ενώ ο Ζαρντιασβίλι Αλέξης νίκησε και αυτός στον πρώτο γύρο με διακοπή τον Σφακιανάκη Μανουσο του Α.Ο Μίνωα. Οι δυο πυγμάχοι θα αγωνιστούν την Κυριακή (27/4) στα προημιτελικά όπου  με νίκη θα μπουν στα μετάλλια της κατηγορίας τους.

Οι άλλοι τρεις πυγμάχοι του ΑΡΗ , Κολάσης Αντώνης , Παπαδόπουλος Γιώργος που αγωνιστήκαν στα 75 κιλά  και Ταραράς Μιχάλης που αγωνίστηκε στα 81 κιλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν και αποκλείστηκαν από την συνεχεία των αγώνων αποκτώντας αρκετές εμπειρίες για την επομένη συμμέτοχη τους.

Προτεινόμενα Άρθρα