Το "ευχαριστώ" του Κεσαπίδη

από AllAboutARIS

Ο ταλαντούχος κόουτς ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αθλητές του για την άψογη συνεργασία που είχαν τη φετινή σεζόν.

Ακόμα μια πετυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ. Οι “κίτρινοι” βγήκαν πρωταθλητές στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέλαβαν την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τις δύο αυτές επιτυχίες να πιστώνονται φυσικά στους παίκτες, αλλά και στον προπονητής της ομάδας, Ανδρέα Κεσαπίδη.

Ο ταλαντούχος κόουτς μάλιστα, θέλησε χθες μέσω Facebook να ευχαριστήσει τους παίκτες του, και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη συγκινητική ανάρτησή του:

Σημασία δεν έχει πάντα ο ¨προορισμός¨ αλλά το ¨ταξίδι¨..Και σήμερα τελείωσε ενα ακόμα πολυ όμορφο ταξιδι.Παικταράδες μου σας ευχαριστώ για όλα όσα όμορφα και δύσκολα περάσαμε μαζί και που με ανεχτήκατε για μία ακόμα χρονιά.Και σήμερα να ξαναξεκινούσε το ταξίδι παλι εσάς θα διαλεγα να το περάσουμε.Και μην ξεχνάτε η δουλειά δεν σταματάει ποτε..

ΛΑΖΟ,ΠΑΡΗ,ΜΗΤΣΟ,ΓΙΑΝΝΗ,ΤΣΙΡΟ,ΘΩΜΑ,ΣΤΕΛΙΟ,ΠΑΣΧΑΛΗ,ΝΤΙΝΟ,ΤΗΛ,ΜΠΑΜΠΗ, ΚΩΣΤΑ είσασταν ομάδα και πραγματικά σας χάρηκα όλη την χρονια!

Υ.Γ. ΑΡΧΗΓΕ μου σε ευχαριστώ για όλα προσέφερες σε όλους μας.Θα είσαι πάντα παράδειγμα σε όποια ομάδα προπονώ.ΤΗΛ μου τιμή μου που σε είχα αθλητη μου“

Προτεινόμενα Άρθρα