«Ξέχασε το όνομά του ο Σκόρδας»

από AllAboutARIS

Μεταξύ των επιχειρηματιών που έχουν κληθεί στη σημερινή συνάντηση είναι ο Τάσος Ορφανίδης, ο οποίος μίλησε γι’ αυτή και για άλλα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα του ΑΡΗ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της συνάντησης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τους Αρειανούς επιχειρηματίες. Μεταξύ αυτών είναι και ο Τάσος Ορφανίδης, που διετέλεσε και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ στην τελευταία διοίκηση Αθανασιάδη.

Ο Ορφανίδης μίλησε στον «Αρένα» μεταξύ άλλων για τη συνάντηση, για τις μηνύσεις του Λάμπρου Σκόρδα, αφού και αυτός έχει μηνυθεί από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ αλλά και το παράδειγμα της Βαλένθια, που θα μπορούσε να μιμηθεί ο ΑΡΗΣ.

Αναλυτικότερα είπε:
Για τη σημερινή συνάντηση: «Είναι δύσκολες στιγμές και χρειάζονται δύσκολες αποφάσεις. Πάντα όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Από τη στιγμή που με έχει καλέσει ο ΑΡΗΣ θα είμαι παρών. Αυτή τη στιγμή είμαστε κάποιοι επιχειρηματίες που πρέπει να βοηθήσουμε. Πρέπει να ακούσουμε τι σχεδιασμό και τι προγραμματισμό έχει κάνει η διοίκηση κι από κει και πέρα ο καθένας με όποιες δυνατότητες έχει να βοηθήσει. Το θέμα είναι να μαζευτούμε όλοι κάτω από κοινό στόχο να σώσουμε την ομάδα. Ο κ. Ψηφίδης προσπάθησε και προσπαθεί να βρει μια φόρμουλα ώστε ο ΑΡΗΣ να ξεφύγει από τη δύσκολη στιγμή και θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση».

Για το αν θα συμμετάσχει σε διοίκηση της ΠΑΕ: «Στην διοίκηση όχι δεν θα συμμετάσχω. Περάσαμε από κει κριθήκαμε, είτε κάναμε καλό είτε κακό. Εγώ πιστεύω ότι είχαμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε το ΑΡΗ Αυτό είναι παρελθόν από κει και πέρα ας έρθουν κάποιοι νέοι κι εμείς θα τους στηρίξουμε. Να τα βάλουμε κάτω, να δούμε τι προϋποθέσεις υπάρχουν, αν μπορούμε να ανταποκριθούμε κι από κει και πέρα με τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν θα κρίνει ο κόσμος. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε και στην Σούπερ Λίγκα. Μία ομάδα 100 χρόνων δεν γίνεται να βρίσκεται εκεί. Υπάρχουν ομάδες που κόβουν 100 και 200 εισιτήρια».

Για το θέμα του επενδυτή: «Μακάρι να βρεθεί ένας επενδύτης και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Και να ξέρει και ο κόσμος ότι θα έχει με έναν άνθρωπο που θα πληρώνει και θα διοικεί. Νομίζω ότι η νυν διοίκηση έχει κάνει ένα μπίζνες πλαν και πιστεύω ότι είναι καιρός να το βγάλει προς τα έξω. Να το δώσει σε συγκεκριμένες εταιρείες. Όπως έκανε η Βαλένθια που είχε πέντε έξι προτάσεις».

Για τις μηνύσεις από τον Σκόρδα: «Δεν είναι άξιο λόγου να συζητηθεί. Το θέμα είναι ότι ξέχασε ο Σκόρδας να βάλει και το δικό του όνομα. Εγώ περίμενα να το κάνει. Αυτός δεν ήταν διοίκηση; Δε νομίζω ότι πέρασε από εκεί και άφησε ένα γεμάτο ταμείο. Κι αυτός επί διοίκηση δική του έβαλε τον ΑΡΗ μέσα. Εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι. Ίσως είναι ευκαιρία να κάνουμε κι εμείς κάποιες κινήσεις. Υπάρχουν άτομα που θίγονται στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό του περιβάλλον. Οι ισχυρισμοί του είναι για γέλια. Δυστυχώς το χιούμορ γίνεται πάνω σε έναν σύλλογο μεγάλο. Πρέπει να είμαστε μακριά από αυτό τον τρόπο σκέψης. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να «διαβάσει» τις σκέψεις του κ. Σκόρδα».

Προτεινόμενα Άρθρα