"Από μόνος του μεγάλος ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Η Κολλήγα μίλησε και για τη χρονιά που έρχεται

Συνέντευξη, σε ιστοσελίδα, έδωσε η αρχηγός της Γυναικείας ομάδα Ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, Ρία Κολλήγα.

Αναλυτικά:

Ύστερα από μία χρονιά στη Β’ Κατηγορία επιστρέφετε ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;
«Θεωρώ πως η επαγγελματική και σκληρή δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά ήταν ο λόγος που έφερε την επιστροφή μας στην Α’ Κατηγορία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να πετύχουμε το στόχο μας και να πω και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βουτσά ο οποίος ανέλαβε το τμήμα και συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει όραμα σε αυτή την ομάδα».

Ήταν ψυχοφθόρα η εμπειρία για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης να αγωνίζεται σε μία μικρότερη κατηγορία;
«Σίγουρα ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα, υπήρχε απογοήτευση, αλλά με την σωστή διαχείριση της χρονιάς από τον προπονητή μας καταφέραμε να στα πόδια μας και να κάνουμε αυτό που έπρεπε».

Υπάρχουν σχέδια για τη νέα χρονιά ή ακόμα είναι νωρίς;
«Φυσικά και υπάρχουν σχέδια. Αρχικά θέλουμε η ομάδα να μην κινδυνεύσει και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα φέρει η σκληρή δουλειά».

Μετά από 9 συνεχόμενους τίτλους του ΠΑΟΚ, οι Αμαζόνες Δράμας αναδείχθηκαν φέτος πρωταθλήτριες Ελλάδος. Πιστεύεις πως αυτό θα βοηθήσει ώστε το πρωτάθλημα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό;
«Αυτό είναι κάτι που σαφώς δίνει άλλη πνοή στο γυναικείο πρωτάθλημα και κίνητρο και σε άλλες ομάδες ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές».

Γιατί πιστεύεις ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν έχει την ανάλογη προβολή σε σχέση με άλλες χώρες του εξωτερικού;
«Θεωρώ ότι ο σημαντικότερος λόγος είναι πως οι υπεύθυνοι δεν θέλουν να προβληθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο και να μείνει στην αφάνεια για να μην διεκδικεί οφέλη».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Πάνω απ’ όλα θέλω να υπάρχει υγεία και ηρεμία σε όλες τις συμπαίκτριές μου. Και επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα και την αγαπώ γιατί την θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου θέλω από μεριάς μου να βοηθήσω σε ότι αυτή χρειάζεται είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά, ώστε να είναι πάντα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Άρη;
«Αρχικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στήριξή τους φέτος σε κάθε μας προσπάθεια, αφού είτε σε επίσημους αγώνες, είτε σε φιλικά παιχνίδια ήταν εκεί για να μας στηρίξουν. Τους θέλουμε πάντα μαζί μας γιατί είναι και αυτοί κομμάτι της φετινής πορείας μας, και μακάρι να έρθει και άλλος κόσμος δίπλα μας. Θα ήθελα επίσης να τους ζητήσω να είναι πάντα ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα και να την στηρίζουν πάντα γιατί ο Άρης από μόνος του είναι πολύ μεγάλος. Εύχομαι ο σύλλογος να βγει γρήγορα από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει». 

Πηγή: minifootballnews.gr

Προτεινόμενα Άρθρα