Εκκένωσαν το Ποσειδώνιο και το Εθνικό κολυμβητήριο!

από AllAboutARIS

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (14/5) για προπόνηση τόσο στο Ποσειδώνιο όσο και στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (14/5) για προπόνηση τόσο στο Ποσειδώνιο όσο και στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Ανδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στις παραπάνω εγκαταστάσεις και με εντολή προς τους υπαλλήλους, υποχρέωσαν τους αθλητές να εγκαταλείψουν την πισίνα, κλείνοντας τα κολυμβητήρια.

Ο λόγος είναι ότι από τον Απρίλιο έχουν λήξει οι άδειες των δεξαμενών, κι άρα αυτή τη στιγμή η χρήση τους είναι παράνομη. Η σχετική άδεια εκδίδεται από τον δήμο στον οποίο ανήκει το κολυμβητήριο.

Αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη γίνεται αγώνας δρόμου από την πλευρά της διοίκησης των ΕΑΚ, προκειμένου να εξασφαλιστεί ή άδεια για τις δεξαμενές, καθώς το Σάββατο (17/5) στο Εθνικό κολυμβητήριο έχει προγραμματιστεί ημερίδα κολύμβησης του ΣΑΠΚ Νεάπολης, ενώ το διήμερο 23-24 του μήνα ακολουθούν στον ίδιο χώρο οι «Μακεδονικοί Αγώνες»

Προτεινόμενα Άρθρα