Ξέσπασμα του Γράβαλου κατά… γιωτό(μπαλου)

από AllAboutARIS

Με μία ανάρτησή του στο facebook ο πρωταθλητής στίβου του ΑΡΗ, Δημήτρης Γράβαλος, έριξε τα βέλη του στον Θωμά Γιώτα και προανήγγειλε πιθανή αποχώρηση από το σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γράβαλος εκτός από αθλητής του ΑΡΗ είναι και οπαδός της ομάδας και αυτό δεν το έκρυψε ποτέ. Γι’ αυτό και η πικρία του για πράγματα που συμβαίνουν στο σύλλογο και των ωθούν προς την έξοδο είναι ακόμα πιο έντονη.

Μερικούς μήνες μετά την απώλεια του Άρη Γρηγοριάδη από την κολύμβησης, οι «κίτρινοι» κινδυνεύουν να χάσουν έναν ακόμα αθλητή… βιτρίνα, αυτή τη φορά στο στίβο. Μόλις χθες μάλιστα ο Γράβαλος κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στα «Παπαφλέσσεια.»

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γράβαλος επεσήμανε τα εξής: «Νομίζουν κάποιοι-κάποιος ότι ο Άρης είναι μαγαζί για δημόσιες σχέσεις…. Θέλω να πω στο συγκεκριμένο (γιωτο) μπαλο ότι τα χαστούκια και τα σούτια είναι κοντά….

Άσχετα άμα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια…. Ίσως στο εθνικό πρωτάθλημα της χώρας να είναι και ο τελευταίος αγώνας με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας…. Και η αιτία θα είναι αυτός και μόνο αυτός…. Κύριε (γιωτο) μπαλε ζητώ συγνώμη απ΄ όλους τους οπαδούς….. Άρης γεννήθηκα και Άρης θα πεθάνω….».

Προτεινόμενα Άρθρα