«Δεν είναι ζήτημα χρημάτων, αλλά συμπεριφορών»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Εκανα υπομονή, αλλά δεν μπορώ άλλο»

Εντύπωση προκάλεσε ο Δημήτρης Γράβαλος με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook προ ολίγων ημερών, σχετικά με την κατάσταση του Ερασιτέχνη ΑΡΗ και τα… γιωτόμπαλα.

Με αφορμή αυτήν λοιπόν, ο πρωταθλητής του ΑΡΗ και ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του συλλόγου, μιλάει στον AllAboutARIS για το… διαδικτυακό του ξέσπασμα, όπως και για την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο ίδιος και γενικότερα ο Ερασιτέχνης.

Πως ακριβώς ξεκίνησε το όλο θέμα;

«Εφευγα την  Παρασκευή για τα Παπαφλέσσια. Ο κ. Γιώτας είχε πει ότι θα με πληρώσει. Όταν όμως πήγα στα γραφεία του ΑΣ, για πολλοστή φορά δεν τον βρήκα. Ποτέ δεν αφιέρωσε ούτε ένα λεπτό για μένα.

Για μένα προσωπικά δεν είναι ζήτημα χρημάτων, αλλά συμπεριφορών. Είμαι απογοητευμένος από τη συμπεριφορά και την απαξίωση του κ. Γιώτα προς το πρόσωπο μου».

Γενικά οι σχέσεις σας μέσα στη σεζόν ήταν καλές;

«Αυτός νόμιζε ότι όλα ήταν καλά. Εγώ εθελοτυφλούσα, έκανα υπομονή, αλλά δεν μπορώ άλλο».

Με βάση την κατάσταση του ΑΣ, το μέλλον σου από τη νέα χρονιά θα είναι μακριά από τον Αρη;

«Αν δω ότι αλλάζουν κάποια πράγματα, υπάρχει κίνηση και μπουν άνθρωποι με μεράκι θα αναθεωρήσω. Και πάλι όμως είναι δύσκολο. Να φανταστείτε πως με το που ανέβασα αυτό το κείμενο δύο σύλλογοι με κάλεσαν και ζήτησαν να πάω».

Τα τελευταία χρόνια ζεις τον Ερασιτέχνη από μέσα. Πως βλέπεις τα πράγματα;

«Τα τελευταία χρόνια που είμαι στο σύλλογο, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δεν γίνεται ένα άθλημα όπως το βόλεϊ να υπερτερεί των άλλων. Πρέπει να το καταλάβουν και οι ίδιοι. Και μην ξεχνάμε πως τις μεγαλύτερες διακρίσεις δεν της έφερε το βόλεϊ, αλλά τα υπόλοιπα τμήματα.».

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες γνώμη για αυτό που έγραψες;

«Δεν το παίρνω πίσω, Εγώ έδωσα στον κ. Γιώτα την ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε».

Από τη στιγμή που προχώρησες στη συγκεκριμένη ανάρτηση, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου;

«Όχι. Εδώ εγώ δεν μπορώ να τον βρω. Στον ΑΣ έψαχναν να βρουν λεφτά για το αέριο και αυτός έλειπε. Είναι δυνατόν ως πρόεδρος να απουσιάζει;

Εγώ προσωπικά ως Δημήτρης Γράβαλος θα δώσω κατά πάσα πιθανότητα το “παρών” στην επόμενη συνέλευση και θα ανέβω να μιλήσω, να πω αυτά που θέλω».

Προτεινόμενα Άρθρα