Το βόλεϊ στο επίκεντρο

από AllAboutARIS

Για σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην αίθουσα τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. με αποκλειστικό θέμα το ΤΑΑ ΑΣ Αρης.

Ακόμη ένα πολύπαθο τμήμα του ερασιτέχνη θα βρεθεί σήμερα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Ο λόγος για το τμήμα βόλει του συλλόογυ που περνάει τραγικές στιγμές και φυλλοροεί καθημερινά με τους παίκτες να αποχωρούν και την αβεβαιότητα να κυριαρχεί. Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μια Γ.Σ με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα.

Τώρα χωρίς ακόμη να έχει κατατεθεί η αίτηση στο Ειρηνοδικείο και χωρίς να έχει συγκροτηθεί σε σώμα τι μπορεί να προκύψει είναι μεγλάλο ερωτηματικό. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΑΣ ακούστηκε η ιδέα να γίνει συγκέντρωση ενός ποσού-ανάσα, μέσα από τη συμβολική συμμετοχή των φιλάθλων (5 ευρώ), το οποίο θα διαχειριστεί μια επιτροπή παραγόντων με διαφάνεια και υπό την εποπτεία του Χάρη Παπαγεωργίου.

Το σίγουρο είναι ότι εκτός από ιδέες ο ΑΡΗΣ και το ΤΑΠ χρειάζονται χρήματα τα οποία ασφαλώς και δεν μπορεί να δώσει ο κόσμος αλλά παράγοντες που θέλουν να ασχοληθουν με το τμήμα. Δδικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Μαΐου 2014), ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα, στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα.

Προτεινόμενα Άρθρα