"Μεταγραφές για 15 μέρες ακόμα"

από AllAboutARIS

O Kώστας Χαριτωνίδης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στο τμήμα βόλει:

O Kώστας Χαριτωνίδης τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις στο τμήμα βόλει:
«Από τις 26 Ιουλίου που έχουμε πάρει τη χορηγία μέχρι τώρα που θα έπρεπε η ομάδα να οργανωθεί ότι χθες βάλανε κάποια άτομα στο ΤΑΠ κι’ εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου διότι 11 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα, ξένους παίκτες δεν έχουμε πάρει, η ομάδα είναι ελλείπεις και δεν μπορεί να παίξει και έχω ένα ερώτημα το οποίο είναι για ποιο λόγο γίνονται. Βρήκαμε χορηγία να τρώνε οι παίκτες απ’ έξω, να βρίσκουμε ταμπέλες από εδώ και από εκεί και όχι να είμαστε στον αέρα. Πάντως εγώ δεν φταίω και αυτό που μπόρεσα να κάνω το έκανα με το παραπάνω που μαζί με άλλους δύο τρέξαμε για τους πόλους της βόλεϊ».

Για το αν ήρθαν τα λεφτά των χορηγιών υπογράμμισε:
«Το θέμα των χρημάτων είναι δικό μας να βγάλουμε την ασφαλιστική και τα πρώτα 13,15 χιλιάρικα βρέθηκαν και αυτά. Τώρα γιατί δεν έχουμε βγάλει ασφαλιστική δεν ξέρω και μπορεί να την βγάλει εφόσον πληρώσει την πρώτη δόση. Τα χρήματα υπάρχουν και δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν βγαίνει. Στο ΤΑΠ έτρεχε στο βόλεϊ ο Κώστα Γαβριηλίδης μόνος του και όσο μπορούσα κι’ εγώ βοηθούσα και δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να βοηθήσει. Το ένα άτομα και τα δύο άτομα για ένα τμήμα στο βόλεϊ είναι λίγα. Θα τρέξει για τα σπίτια των παικτών; Για τις χορηγίες; Ποιος θα τρέξει να τις πάρει; Άρα όταν μένουμε έτσι για καιρό τότε δεν πάμε μπροστά».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια είπε:
«Προλαβαίνει, αλλά γιατί πάντα να είμαστε στο παρά πέντε χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι έτσι; Άντε εγώ το καταλαβαίνω για την βιωσιμότητα και αυτό έγινε στις 26 Ιουλίου. Εγώ δεν ξέρω τίποτα και αναφέρω τα δεδομένα. Μήπως θέλουν να διαλύσουν το τμήμα; Και ο πρόεδρος δεν θέλει είναι ναυαρχίδα. Εγώ ξέρω ότι θα μπορούσε να είχε οργανωθεί και προτείναμε άτομα, τον κ. Ζορπίδη, τον Ελευθεριάδη και δεν προχώρησαν. Πρότειναν εμένα από την αρχή και δεν μπορούσα. Το θέμα είναι αυτό που συμβαίνει είναι για δικτατορικό. Πρέπει να ψάξουμε. Δεν μπορώ άλλο να πω τίποτα, είπε αρχικά μιλώντας στον Αρένα για να συνεχίσει.
Για το ότι έβγαλαν διοίκηση ΤΑΠ τη χθεσινή μέρα απάντησε:

«Πρέπει να χαιρόμαστε. Συγγνώμη η ΠΑΕ είναι τις τελευταίες 20μέρες και ότι στις 26 Ιουλίου που βρέθηκε χορηγία δεν υπήρχε το θέμα της ΠΑΕ. Εγώ είπα να στηρίξω τον πρόεδρο και όλους και δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται θαύματα. Και είμαι εκτεθειμένος σε κάποιους παίκτες».
Τέλος κατέληξε για το αν βρήκαν κάποιο εστιατόρια για το καθημερινό τους γεύμα:

«Φυσικά και το μεσημέρι και το βράδυ βρήκαμε για να τρώνε τα παιδιά. Βρήκαμε χορηγό, διαφήμιση κάποια χρήματα από έναν παράγοντα βρήκαμε, αλλά αυτά έπρεπε να υπάρχουν. Υπάρχουν τόσα μαγαζιά Αρειανών και για 200 ευρώ για ταμπέλες θα στα έδιναν. Αλλά ποιος θα πήγαινε να τα πάρει; Πως κρατιέται μια ομάδα, εδώ στο μπάσκετ λειτουργούν με 15 άτομα. Με το «θα» δεν γίνεται τίποτα. Σε 15 μέρες τέλος οι μεταγραφές».

Προτεινόμενα Άρθρα