«Στην αρχή ήμασταν αλλού»

από AllAboutARIS

Ο γκαρντ του ΑΡΗ τόνισε ότι οι «κίτρινοι» έπρεπε να φορτσάρουν στο τέλος για να πάρουν το παιχνίδι

Για την έλλειψη συγκέντρωσης, την κουβέντα που έγινε πριν το παιχνίδι γι αυτό, αλλά και για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου που έδωσε την πρόκριση μίλησε ο Νίκος Γκίκας στο «ΑllaboutARIS»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γιώργο Σπέντζο:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλο ομάδα, καθώς τα νέα παιδιά που την απαρτίζουν έπαιξαν με πάθος και προσήλωση και αξίζουν μπράβο και στον προπονητή τους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε μιλώντας για το παιχνίδι:

«Ξέραμε από πριν ότι θα έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι, καθώς ερχόμασταν από ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ωστόσο, παρότι είχαμε κάνει σχετική κουβέντα, στην αρχή ήμασταν αλλού. Στο ημίχρονο τα βάλαμε όλα κάτω, ήμασταν πιο σοβαροί και στο τέλος επικρατήσαμε εύκολα».

Τέλος για το παιχνίδι με το Ψυχικό που ακολουθεί, είπε: «Εύχομαι να γίνει ένα ακόμα καλύτερο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι θέλουν να μας κερδίσουν και ξέρουμε ότι θα παλέψουν γι αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μη ξαναχρειαστεί να φορτσάρουμε ξανά στο τέλος. Πρέπει να μπούμε σοβαροί, γιατί μπορεί την επόμενη φορά να μην μας φτάνει ένα ημίχρονο για να αντιστρέψουμε την εικόνα μας».

Προτεινόμενα Άρθρα