«Δεν διαλύθηκε το πόλο του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του Α.Σ τόνισε ότι αποχώρησαν αρκετοί αθλητές, όμως θα γίνει προσπάθεια να στελεχωθεί σωστά το τμήμα.

Την απάντηση του στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το τμήμα πόλο του ΑΡΗ βάρεσε διάλυση έδωσε ο Τάσος Οικονόμου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ στο “sentragoal”:

«Το τμήμα πόλο δεν διαλύθηκε. Η ομάδα τη σεζόν που τελείωσε δεν μπόρεσε να περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2. Μέχρι εκείνη τη στιγμή το τμήμα κρατούσε, με προσωπικό κόστος, μια γονέας η κ. Ελένη Καββαδία.

Με την επιστροφή στο τέλος του καλοκαιριού, η κ. Καββαδία μην αντέχοντας άλλο, είχε αποχωρήσει. Δεν υπήρξε άλλος γονέας να μπορέσει να αναλάβει το τμήμα κι έτσι πολλά παιδιά ζήτησαν την αποδέσμευσή τους, κάτι που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε.

Ο Ερασιτέχνης με τα πενιχρά έσοδα προσπαθεί να κρατήσει τα τμήματα μέσα από τις συνδρομές. Στο τμήμα πόλο υπήρχαν 65-70 παιδιά, αλλά αυτός ο αριθμός καλά-καλά δεν έφθανε για τους μισθούς των προπονητών. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει γύρω σα 15 παιδιά, που θα αρχίσουν άμεσα προπονήσεις. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας στις προκριματικές φάσεις της Γ’ Εθνικής θα αρχίσουν την άνοιξη. Μέχρι τότε υπάρχει ο χρόνος να στελεχωθεί και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Το τμήμα δεν διαλύθηκε, απλά έφυγαν πολλά μικρά παιδιά». 

Προτεινόμενα Άρθρα