Στις νεανίδες του ΑΡΗ το ντέρμπι

από AllAboutARIS

Δίκαιη επικράτηση για τις "κίτρινες"

Στον ΑΡΗ κατέληξε το ντέρμπι των νεανίδων για την ΕΚΑΣΘ, με τις “κίτρινες” να επικρατούν του Ηρακλή στο Αλεξάνδρειο με 53-37.

Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει :”Καλύτερη η ομάδα των νεανίδων μας, επικράτησε με 53-37 του Ηρακλή, στο ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ. Οι «κίτρινες» ήταν από τα πρώτα λεπτά μπροστά στο σκορ και επικράτησαν δίκαια.

Στο 33ο λεπτό τραυματίστηκε στο γόνατο η Αθηνά Γιαννούδη στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη για τη νεαρή αθλήτρια και να επιστρέψει το συντομότερο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, οι υπεύθυνοι της ομάδας μας, κατέθεσαν ένσταση καθώς η Μαρία Κατσαμούρη, δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα και από τις δύο ομάδες. Είναι γνωστό ότι η ΕΟΚ, έχει εκδώσει δελτίο, στην εν λόγω αθλήτρια, χωρίς τη συγκατάθεση του ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ υποστηρίζει ότι η παίκτρια έχει δελτίο εν ισχύ στο σωματείο, ενώ το ίδιο ισχυρίζεται και ο Ηρακλής. Από τη μεριά του ο Ηρακλής ενίσταται γιατί ο Αρης φορούσε σκουρόχρωμες εμφανίσεις, ενώ ως γηπεδούχος έπρεπε να φορά ανοιχτόχρωμες. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση είκοσι λεπτών και οι ενστάσεις θα συζητηθούν στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΚΑΣΘ”.

Προτεινόμενα Άρθρα