Ήττα για τις κορασίδες

από AllAboutARIS

Με το… αριστερό ξεκίνησαν οι "κίτρινες".

Η ομάδα των κορασίδων στο ποδόσφαιρο ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι με 4-0 από τα Junior του Ερμή Ευόσμου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες και με ένα λάθος που έκαναν τα κορίτσια του ΑΡΗ στην άμυνα, προηγήθηκε ο Ερμής με 1-0 στο 15`. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια του ΑΡΗ πίεσαν για να ισοφαρίσουν και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ της Αναστασίας Τζαρού στο 35` να βγαίνει άουτ.

Στην επόμενη, αμέσως, φάση μετά από ένα μπέρδεμα των κοριτσιών του ΑΡΗ έγινε το 2-0.

Στο επόμενο διάστημα ο ΑΡΗΣ είναι αυτός, που έχανε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ερμής Ευόσμου ήταν πιο αποτελεσματικός και έβαζε τα γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία, έχασε η Αναστασία Τζαρού με το σουτ της να απομακρύνει η αντίπαλη αμυντικός Δήμητρα(το μοναδικό κορίτσι στην σύνθεση της αντίπαλης ομάδας).

Στην επόμενη αμέσως φάση έγινε το 3-0.

Δυο πολύ καλές ευκαιρίες έχασε η Φωτεινή Μουστακλή, με σουτ από το ύψος της περιοχής και με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ και τις δυο φορές. Τελικό σκορ 4-0.

Οι αγώνες γίνονται σε δυο ημίχρονα των 25 λεπτών,με 5 λεπτά ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.Και παίζουν 9 ποδοσφαιρίστριες εναντιόν 9.

Junior(αγόρια) Ερμής Eυόσμου-ΑΡΗΣ 4-0 (1-0)

ΑΡΗΣ(Κολλήγα):Βήκα(T), Γουναρίδου, Τζαρού, Κιουρτσή(αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο Τσιάτσου), Θωμαδάκη, Τσιλιμπή, Αγγελιδάκη, Σπούρα(αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο Παλαιοχωρινού), Μουστακλή(A).

Προτεινόμενα Άρθρα