«Τυπικό το θέμα της απόφασης»

από AllAboutARIS

Ο νομικός του ΑΡΗ Χρήστος Γρόλλιος αναφέρθηκε στις διαδικασίες που υπάρχουν για νέο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη.

Ο γνωστός νομικός του ΑΡΗ, Χρήστος Γρόλλιος και μίλησε για τα νομικά θέματα αλλά και την γενικότερη κατάσταση στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Αρενα:

Για την αίτηση που συζητήθηκε:
«Σήμερα συζητήθηκε η αίτηση που είχε κατατεθεί από τον Ιούνιο. Απευθυνθήκαμε στο Ειρηνοδικείο και η σημερινή ήταν η πρώτη δικάσιμη μέρα. Το δικαστήριο αποφάσισε να μείνει η προσωρινή διαταγή που είχε παρθεί τότε απλά επειδή υπήρξαν κάποιες παραιτήσεις συνεχίζουμε με τα άτομα που είναι τώρα. Η απόφαση θα βγει σε περίπου μία βδομάδα. Μέχρι τότε λειτουργεί ο Α.Σ ΑΡΗΣ με τα εναπομείναντα μέλη και μόλις βγει η απόφαση θα βγει νέο συμβούλιο όπου πρόεδρος θα μπορεί να είναι ο κ. Οικονόμου η κάποιος άλλος. Ο Τάσος Οικονόμου είναι κανονικά στην λίστα ενώ ο Όμηρος Φωτιάδης παραιτήθηκε για δικούς του λόγους. Αφιέρωσε πάρα πολλά και είχε μια γενναία προσφορά. Από εκεί και πέρα είναι μέσα ο Γιάννης Ψηφίδης και Δεσύπρης. Θέλω να πιστεύω πως μέσα στον μήνα θα βγει απόφαση».

Για τον Χάρη Παπαγεωργίου:
«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είχα άριστη συνεργασία μαζί του. Ο Χάρης ήταν το ίνδαλμα όλων των Αρειανών της 10ετια του 1970 και κοσμεί την ιστορία της ομάδας. Θα μπορούσε να παραμείνει και να προσφέρει περισσότερα. Είχε το μεράκι και το ήθος. Ήταν μια συγκυρία γεγονότων που τον ωθήσαν σε αυτή τη θέση. Τα καθημερινά προβλήματα που δεν έχουν δημοσιότητα είναι αυτά που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Πολλοί έχουν αποθαρρυνθεί και όσοι συμμετέχουν στον ΑΡΗ πρέπει να προστατεύονται».

Για το μνημόνιο:
«Εκτιμώ πως θα υπογραφεί. Είναι θέμα του γενικού συμβουλίου και όχι στην δική μου δικαιοδοσία. Έχουν προηγηθεί οι συζητήσεις με την προσωρινή διοίκηση και δεν γνωρίζω με σιγουριά πότε θα υπάρξουν εξελίξεις».

Προτεινόμενα Άρθρα