Πάει προς Γενική Συνέλευση ο ΑΣ

από AllAboutARIS

Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ δεν εχει αντιδράσει στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες στην ομάδα και στο γεγονός ότι ο Γιώργος Γαλανός επέστρεψε χωρίς στην ουσία να αποφασιστεί αυτό από το ΔΣ του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ δεν εχει αντιδράσει στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες στην ομάδα και στο γεγονός ότι ο Γιώργος Γαλανός επέστρεψε χωρίς στην ουσία να αποφασιστεί αυτό από το ΔΣ του συλλόγου. Η απόφαση από την μία είναι να…πεταχθεί το μπαλάκι στο επόμενο ΔΣ, αλλά η αδυναμία επιβολής της παραμονής της υπάρχουσας κατάστασης οδήγησε σε πλήρη αδράνεια. Ο ΑΣ δεν θέλησε να…πάει στην κόντρα και σε συνεννοήση με τον Δ. Καλαιτζίδη του είπε να μην πάει στην προπόνηση, αλλά παράλληλα δεν ζήτησε συνδρομή από την αστυνομία για να διαφυλάξει την προπόνηση.

Το θέμα όμως είναι ότι ενώ ο Μπουγιουκλής προπόνησε την ομάδα, αλλά αποτελεί ερωτηματικό πώς θα καθίσει στον πα΄γκο καθώς ο ΑΣ δεν συναινεί και δεν τον δηλώνει ως προπονητή. Και είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει. Θέμα υπάρχει πλέον και με τη NOVA που δεν υπογράφει με τον Γιώργο Γαλανό που δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα νομικά και ουσιαστικά.

Επειδή όλα αυτά είναι αν μη τι άλλο απίστευτα, ο Ερασιτέχνης αποφάσισε να πάει σε Γενική συνέλευση που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα  

Προτεινόμενα Άρθρα