"Μεγάλες οι δυνατότητές μας"

από AllAboutARIS

Ο Δουβαρτζίδης θεωρεί ότι οι υποδομές του ΑΡΗ βρίσκονται σε καλό επίπεδο

Ντεμπούτο στον πάγκο της Γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ θα κάνει την Κυριακή ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο “gipedo.eu”.

“Πριν τρεις ημέρες, ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Άρη Θεσσαλονίκης, τον οποίο υπηρέτησα για πρώτη φορά πριν μερικά έτη από το ίδιο πόστο! Η σωστή οργάνωση, το μεράκι και η προοπτικη΄που ανοίγεται στον σύλλογο χάρη στην παρουσία του επιχειρηματία, Βαγγέλη Βουτσά, αποτελούν τους λόγους που αποφάσισα, προ ημερών, να αναλάβω την συγκεκριμένη θέση.

Οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι μεγάλες και θεωρώ πως αδικείται από την συγκομιδή του ενός πόντου στο σύνολο των δύο αγώνων στους οποίους έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα! Δυστυχώς, όμως, ο Άρης Θεσσαλονίκης στάθηκε άτυχος στα δύο πρόσφατα παιχνίδια, κάτι που εύχομαι να μην συμβεί στην συνέχεια! Το σωματείο μας λειτουργεί με απόλυτη οργάνωση σ` όλα τα επίπεδα και γι` αυτό τον λόγο αναπτύσσεται, συνεχώς. Επιδίωξη μας είναι η άνθιση των ομάδων υποδομής του συλλόγου μας, κάτι το οποίο έχει, ήδη, τεθεί σε εφαρμογή με τη δημιουργία ομάδων στις ανατολικές και δυτικές συνοικίες του Νομού Θεσσαλονίκης!”.

Προτεινόμενα Άρθρα