«Ιστορικό παιχνίδι για εμάς»

από AllAboutARIS

«Θα παίξει σε δύσκολες έδρες ο ΑΡΗΣ»

Στον ΑΡΗ Ακροποτάμου –όπως και στον ΑΡΗ- περιμένουν να μάθουν πότε και που θα γίνει τελικά το παιχνίδι των δύο ομάδων. Πέρα από το τυπικό της υπόθεσης, όλοι είναι φυσικό να ανυπομονούν για την αναμέτρηση για τους «κίτρινους», όπως άφησε να εννοηθεί και ο Ηλίας Σεφερίδης, μιλώντας στο AllAboutARIS.

«Είναι πρόκληση για εμάς. Αυτό το ματς είναι ιστορικό για την ομάδα και το χωρίο. εΕχουμε καταφέρει εδώ και τρία χρόνια να φτάσουμε την ομάδα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και παρά την βαθμολογική συγκομιδή, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι», δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός. Η ομάδα του εντάσσεται στο γκρουπ των αδύναμων του ομίλου, μερικές από τις οποίες έχουν κάνει ζημιές στον ΑΡΗ μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο στον Ακροπόταμο έχει ιδιαίτερη σημασία. «Και τελευταία αγωνιστική να ήταν και να είχαμε πέσει, πάλι θα ήταν πρόκληση για εμάς και θα δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό.  Ο ΑΡΗΣ ναι μεν έχει διοικητικά προβλήματα, αλλά  πιστεύω πως θα τα ξεπεράσει και θα ανακάμψει.

Ερωτηθείς για την κούρσα του πρωταθλητή, ο Σεφερίδης απέφυγε να χρίσει φαβορί τον ΑΡΗ, προβλέποντας αμφίρροπη εξέλιξη μέχρι το τέλος. «Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγαθήριο για την κατηγορία, αλλά θα πάει να παίξει σε δύσκολες έδρες. Είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο όλα θα είναι ανοικτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Προτεινόμενα Άρθρα