Επιτυχίες στο τζούντο!

από AllAboutARIS

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 1-2 Νοεμβρίου η μεγάλη ομάδα του Α.Σ. AΡH ανυψώθηκε για άλλη μία φορά στο βάθρο των νικητών!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 1-2 Νοεμβρίου η μεγάλη ομάδα του Α.Σ. AΡH ανυψώθηκε για άλλη μία φορά στο βάθρο των νικητών!

Ο Μουλάτζε Νίκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -81 κιλά ανδρών εκτοπίζοντας τους αντιπάλους του με Ippon (πλήρη επικράτηση).
Ο Παναγιώτου Ελευθέριος αντίστοιχα για ακομη μια φορα διακριθηκε στην κατηγορια του των -66 κιλών εφήβων – κατακτώντας τη δεύτερη θέση και κάνοντας την ομάδα για άλλη μία φορά περήφανη!
 Φυσικά δεν έλειψαν και οι επιτυχίες στους παίδες Α΄ αλλά και Β΄.
Ο Μυλωνέλης Αθανάσιος κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των -55 κιλών παίδων Α΄ αλλά και παράλληλα ο συναθλητής του Βίκτωρ Μαμιάν κατατάχθηκε 5ος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη την ίδια μέρα στην κατηγορία των -48 κιλών παίδων Β΄.
Συνοπτικά το τουρνουά Αμυνταίου φέτος για την ομάδα έφερε 3 μετάλλια στις 3 συμμετοχές και μία 5η θέση έφερε το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα όπως και τα προηγούμενα στο τουρνουά Σάκουρα Κατερίνης αποδεικνύουν και καταδεικνύουν την χρόνια προσπάθεια, επιμονή αλλά και υπομονή της ομάδας μας και των αθλητών μας με στόχο τη βελτίωση και τη διάκριση!

Προτεινόμενα Άρθρα