«Ο Σουμάχερ στον ήλιο»

από AllAboutARIS

Πλήθος αντιδράσεων έχε προκαλέσει εξώφυλλο γερμανικού περιοδικού, που έχει φωτογραφία τον Μίκαελ Σουμάχερ να απολαμβάνει τον ήλιο. Μόνο που η φωτογραφία είναι από το 2013.

Το γυναικείο περιοδικό «Die Aktuelle» δέχεται από παντού πυρά αλλά η αλήθεια είναι ότι έστω και με αυτό τον τρόπο το όνομά του «παίζει» παντού. Το περιοδικό δημοσίευσε στο εξώφυλλό του μία φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ να απολαμβάνει τον ήλιο και η λεζάντα γράφει: «Τι τύχη! Κάθεται στον ήλιο».  Σύμφωνε με το ρεπορτάζ του περιοδικού η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα έσπρωξε το αναπηρικό καροτσάκι στη βεράντα του σπιτιού τους τις ήπιες φθινοπωρινές ημέρες». Εύλογα ο αναγνώστης υποθέτει είναι σημερινή, ωστόσο με μία πιο προσεκτική ματιά βλέπει με μικρά γράμματα να αναφέρει ότι τραβήχτηκε στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2013.

Το γερμανικό περιοδικό δέχεται επίθεση από άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Γερμανίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο περιοδικό δεν κάνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά σε σχέση πάντα με τον «Σούμι». Όταν ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε κώμα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του με λεζάντα «Ξύπνησε!». Το άρθρο όμως αναφερόταν στις εμπειρίες τριών άλλων ατόμων, που ξύπνησαν από κώμα.

Προτεινόμενα Άρθρα