«Υποδοχή και ταχύτητα»

από AllAboutARIS

«Αυτό το παιχνίδι πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή, να παίξουμε γρήγορα και να είμαστε συγκεντρωμένοι», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο διαγώνιος του Άρη Χρίστος Μπέλος που στο αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2010-13) στην Κηφισιά, μίλησε στην ιστοσελίδα της Λίγκας για το αυριανό ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο.

«Πέρυσι που πήγα από την Κηφισιά στον Παναθηναίκό μου ήταν πιο δύσκολο που θα έπαιζα αντίπαλος της Κηφισιάς. Τώρα δεν το σκέφτομαι και πολύ αν και στην Κηφισιά πέρασα μια υπέροχη τριετία γεμάτη καλές εμπειρίες και καλές αναμνήσεις. Το μυαλό μου είναι 100% στον Άρη και το πως θα πάρουμε τη νίκη. Το Ζηρίνειο είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο όπου ευνοείται η ομάδα που έχει καλή υποδοχή και παίζει γρήγορα. Θυμάμαι πως όταν έπαιζα στην Κηφισιά αισθανόμουν μεγάλη σιγουριά μέσα στο Ζηρίνειο», είπε αρχικά και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Η Κηφισιά κρατάει μία βάση 3-4 αθλητών και αυτοί μεταλαμπαδεύουν τη νοοτροπία και στους υπόλοιπους. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για να ελέγξουμε τον αγώνα. Πρέπει να έχουμε καλή υποδοχή, να παίξουμε γρήγορα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν περιμέναμε την ήττα από την Ορεστιάδα και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς στους αγώνες που έρχονται με Κηφισιά, Παναθηναϊκό και Φοίνικα»

Προτεινόμενα Άρθρα