Γύρισαν "φορτωμένες" μετάλλια

από AllAboutARIS

Η αποστολή του ΑΡΗ ήταν η πιο πολυπληθής σε συμμετοχή

Φορτωμένη με μετάλλια επέστρεψε η αποστολή της γυναικείας ομάδας πυγμαχίας του ΑΡΗ, από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο του Παναθηναϊκού(12 έως 14 Δεκεμβρίου).

Η αποστολή του ΑΡΗ αποτελούνταν από επτά αθλήτριες, οι οποίες μετά από τρεις αγωνιστικές μέρες, όπου έδωσαν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους για την κατάκτηση της νίκης, κατάφεραν να ανέβουν και οι επτά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τρία χρυσά, δυο αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά, η Οβσεπιάν Ελένη ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα 66 κιλά, η Βλαχοδήμου Βασιλική ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων στα 75 κιλά, η Κοντούλη Στέλλα ανακηρύθτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών στα 69 κιλά.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν, η Τσάμη Κατερίνα στη κατηγορία των νεανίδων στα 75 κιλά και η Σιαπάτη Αφροδίτη στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά.

Χάλκινα μετάλλια κατέκησαν οι Κούγκα Ανδρομάχη στα 60 κιλά και Γιάντση Χαρά στα 69 κιλά στην κατηγορία γυναικών.

Η αποστολή του ΑΡΗ ήταν η πιο πολυπληθής σε συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με επτά αθλήτριες και αυτό αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα των γυναικών. Οι προπονητές του τμήματος Γκαβέζος Γιώργος και Κωστίδης Στέργιος, όπως και ο έφορος του τμήματος Δημαρέλης Ανδρέας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητριών.

Προτεινόμενα Άρθρα