Όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Πέτρο Σκαφιά

από AllAboutARIS

Το αφιέρωμα της ιστοσελίδας "ufight.gr" στον νεαρό αθλητή του συλλόγου

Με τις πολύ καλές του εμφανίσεις, ο αθλητής kick boxing του ΑΡΗ, Πέτρος Σκαφιάς έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός και η ιστοσελίδα ufight.gr του ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα.

Αναλυτικά: 

“Πέτρος Σκαφιάς: Το νέο δυνατό όνομα στις ΜΜΑ είναι από την Θεσσαλονίκη!

Όταν τον είδαμε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «The Battle Show» του Στέφανου Κωνσταντινίδη λίγοι πίστεψαν ότι αυτός ο αθλητής θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια το θωρηκτό Παναγιώτη Στρουμπούλη στο «EFL 3».

Για την ακρίβεια μόνο όσοι τον ήξεραν καλά και γνώριζαν τι μπορεί να κάνει.

Όλοι γράφαμε και πιστεύαμε πως ο Πέτρος Σκαφιάς είναι το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στον «Hardcore» και σχεδόν είχαμε δεδομένο πως θα ηττηθεί με νοκ άουτ, υποταγή άντε το πολύ πολύ να βγάλει ίσα ίσα το ματς.

Και μας διέψευσε όλους!

Ο Σκαφιάς, ανακάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Στέλιο Σκεμπή επέδειξε εξαιρετικά χαρακτηριστικά και δείγματα αθλητή. Δεν μάσησε στο ματς, έδειξε ψυχή, αντοχή, έβαλε το άγχος στην άκρη και σίγουρα άφησε τα διαπιστευτήριά του στο ΔΑΚ Γλυφάδας για πολύ μεγάλα πράγματα.

Όταν δήλωνε εδώ στο UFIGHT πως «αν δεν είμαι το φαβορί απέναντι στον Στρουμπούλη στο EFL 3… θα γίνω»,` πιστέψαμε πως απλά το έλεγε από την μεγάλη πόρωσή του για αυτό τα ματς, δίχως να το έχει πολυσκεφτεί.

Όμως ο 20χρονος όσο και αν δεν τον πιστεύετε έκανε το πρώτο του ματς απέναντι στον Στρουμπούλη στις ΜΜΑ! Το πρώτο ματς! Και μάλιστα απέναντι στον «Hardcore» που είχε τελειώσει με αγκώνες τον Ρόμπερτ Ογκανεσυάν πριν λίγο καιρό στο «GFC 6».

Mιλώντας με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μάλιστα, μας ανέφερε :

«Όταν ανακοινώσαμε με τον Μάρκο Νταουκάκη, τον Πέτρο Σκαφιά, πολλοί είπαν ότι “φρόντισα” για τον φίλο μου τον Στρουμπούλη. Ακόμα δεν έμαθαν ότι στους “φίλους” μου φέρνω τους καλύτερους;

Ο Σκαφιάς ήρθε για να μείνει και είναι η δεύτερη ανακάλυψή μου μετά τον «Wolf» Aλέξη Ναστούλη, αν και αρχάριος στις ΜΜΑ».

Σίγουρα ο Σκαφιάς έχει ακόμα πολλά να διορθώσει στο παιχνίδι του, όμως κανείς πια δεν μπορεί να περνά το όνομά του αδιάφορα.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει και πόσο μπορεί να γράψει την δική του μεγάλη ιστορία στις ΜΜΑ στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί πάντα από το μυαλό και την προσήλωση στις προπονήσεις.

H πρώτη ευκαιρία του δόθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά, μας συστήθηκε και τώρα ανυπομονούμε να δούμε την συνέχεια αυτού του νεαρού μαχητή .
Πέτρο Σκαφιά καλώς όρισες!”.

Προτεινόμενα Άρθρα