Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού

«Φοβερή τακτική ο ΑΡΗΣ»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Μάκης Κανέλλος, σχολίασε το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα

Ο παίκτης του Παμβοχαϊκού εκθείασε τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο ΑΡΗΣ.

Για το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού με τον καλά στημένο ΑΡΗ, τη σημασία της νίκης, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των «κίτρινων» με τις ΑΕΚ και Λαμία μίλησε ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Μάκης Κανέλλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό που έγινε σήμερα είναι ο καθρέφτης της προπόνησης την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε τραυματισμούς και απουσίες και αυτό μας κόστισε. Μας έκανε κακό που είχαν προηγηθεί οι δύο αγώνες με τις πιο αδύναμες ομάδες Λαμία και ΑΕΚ. Ο Άρης δεν έχει σχέση με αυτές τις ομάδες. Εχει φοβερή τακτική σε μπλοκ – άμυνα και παίζει πολύ καλό βόλεϊ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά».

«Περήφανος για την ομάδα, πρέπει να δώσει λύσεις η διοίκηση»
Προηγούμενο άρθρο «Περήφανος για την ομάδα, πρέπει να δώσει λύσεις η διοίκηση»
Επόμενο άρθρο Πάει για το μπαμ με Λάζαρ;
Πάει για το μπαμ με Λάζαρ;

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News