Στην τρίτη θέση οι Κορασίδες

από AllAboutARIS

Ήταν φιλικό καθαρά για να πάρουν εμπειρίες τα κορίτσια του ΑΡΗ στη διάρκεια τον εορτών

Οι Κορασίδες του ΑΡΗ τερμάτισαν στην 3η θέση του 4ου Πρωτοχρονιάτικου Φιλικού Τουρνουά Planet Cup 2015, αντιμετωπίζοντας και στα τρία φιλικά, αγόρια μεγαλύτερης ηλικίας, από τα αγόρια που παίζουν στο πρωτάθλημα τους.

Στο σημερινό και τελευταίο αγώνα οι “κίτρινες” έχασαν με 10-0 από ομάδα με μεγάλα αγόρια, από το Προπαιδικό της Ακαδημίας Ajax Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας τελικά έγινε με 9 παίκτριες εναντίον 9 και σε μικρότερες διαστάσεις γηπέδου και όχι 11 εναντίον 11.

Ήταν φιλικό καθαρά για να πάρουν εμπειρίες τα κορίτσια του ΑΡΗ στη διάρκεια τον εορτών.

Από τον ΑΡΗ δεν αγωνίστηκε και έμεινε στον πάγκο η Φωτεινή Μουστακλή, λόγω τραυματισμού, γιατί ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι της στην προθέρμανση.

Επίσης η Ευαγγελία Σύραλη βγήκε εκτός αγώνα στο 11` λεπτό της αναμέτρησης και ενώ έχανε ο ΑΡΗΣ με 1-0, λόγω τραβήγματος στη γάμπα.

Στον πάγκο του ΑΡΗ έκατσε μαζί με την Ρία Κολλήγα και η Μιχαέλα Παράσχου, που είναι η προπονήτρια στην ακαδημία στα ανατολικά, που είναι στα γηπεδάκια Planet Fc στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Η απονομή του κυπέλλου της τρίτης θέσης στα κορίτσια του ΑΡΗ έγινε στις 18:30, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και όχι στις 19:45.

Το κύπελλο στην απονομή το πήρε η αρχηγός, Δήμητρα Παρούση.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου):Ψάλτη(Τ),Βήκα,Σύραλη,Βουτσά,Τζαρού, Παρούση(Α), Γουναρίδου,Κρομύδα,Θωμαδάκη,Τσιλιμπή, Πολυχρονιάδου,Κιουρτσή,Τσιάτσου

Προτεινόμενα Άρθρα