"Τηρεί κανονικά όσα συμφωνήσαμε"

από AllAboutARIS

""Η ΓΣ του ΑΣ θα αποφασίσει για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, αναφερόμενος στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Αλεξ Κάλας και την υπογραφή του συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά :

Για την έγκριση του μνημονίου από τον ΑΣ: “Είναι μία μορφή συμφωνίας η οποία υπήρχε εδώ και καιρό. Συνεχίζεται σε κάποιους βασικούς άξονες και όλα αποτυπώθηκαν πλέον στο χαρτί. Το κυριότερο για μένα έχει να κάνει με τα χρήματα που θα δίνονται στον Ερασιτέχνη”.

Για το θέμα της μετοχοποίησης των χρημάτων: “Το συνολικό ποσό που θα βάλει μέχρι το καλοκαίρι, θα είναι καταχωρημένο ως ταμειακή διευκόλυνση στα ταμεία του συλλόγου. Οταν με το καλό η ομάδα ανέβει, θα γίνει γενική συνέλευση του ΑΣ και αυτή θα αποφασίσει για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου”.

Για το αν ο ΑΣ είναι ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον Αλεξ Κάλας: “Από τις 6 Ιανουαρίου που ανέλαβε, τηρεί κανονικά όσα συμφωνήσαμε, ακόμα και αν δεν είχαν πέσει οι υπογραφές”.

Για την εκκαθάριση:“Είμαστε στη φάση όπου ο λογιστής κάνει την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ”.

Για το νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης σχετικά με τις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία και ενδεχόμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή: “Μπορεί να γίνει αναφορά σε αυτό, αλλά εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε κυρίως με τον Ερασιτέχνη και τις υποχρεώσεις προς Δημόσιο και ΙΚΑ”.

Για τον οικονομικό έλεγχο της χρήσης Γαλανού:Εχει γίνει ένας έλεγχος για την περίοδο του κ. Γαλανού. Εχουμε κάποια στοιχεία με τα λιγοστά παραστατικά που πήραμε. Πρέπει να προσκομισθούν κάποια ακόμα από τον κ. Γαλανό, για να δούμε που θα καταλήξουμε. Είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Προσπαθούμε να συλλέξουμε στοιχεία χωρίς παραστατικά”.

Για το αέριο :“Εχουμε κάνει μία ρύθμιση και είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για τις ακαδημίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: ”Του ποδοσφαίρου πήγαν στον κ. Καραμανλή. Κάτι που θα έπρεπε να γίνει από παλιά. Επειδή τα οικονομικά είναι περιορισμένα και κοιτάμε να καλύψουμε τα λειτουργικά έξοδα. Με τις ακαδημίες του μπάσκετ, ήταν κάτι που του ζήτησε και η ίδια η ΚΑΕ”.

Προτεινόμενα Άρθρα