«Αξίζουν μπράβο στα παιδιά…»

από AllAboutARIS

Στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του συνδρομητικού καναλιού μίλησε ο προπονητής του ΑΡΗ

Ως νίκη-ανάσα χαρακτήρισε αυτήν επί της Ορεστιάδας ο Γιάννης Μέλκας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» του συνδρομητικού καναλιού.

Ο προπονητής του ΑΡΗ αναφέρθηκε στα δύο τελευταία πετυχημένα αποτελέσματα της ομάδας, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για πιθανή εμπλοκή του Μιχάλη Ζορπίδη με την ομάδα βόλεϊ, πάντα όμως υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Διαβάστε τι ανέφερε μεταξύ άλλων: 

Για τις νίκες με ΜΕΝΤ και Ορεστιάδα: «Ηταν δύο τρίποντα-ανάσα γιατί κακά τα ψέματα, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Πήραμε μία ανάσα. Περνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές ως ομάδα και αξίζουν μπράβο στα παιδιά».

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ: «Εχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Από εδώ ξεκίνησα.».

Για την πιθανή εμπλοκή του Μιχάλη Ζορπίδη στην ομάδα: «Εχουμε πάρει κάποιες υποσχέσεις ότι θα βοηθήσει. Το κάνει ήδη αθόρυβα και είπε ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να αναλάβει στην νέα εποχή του ΑΡΗ».

Για τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν από φίλους της ομάδας: «Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ από αυτή την ενέργεια. Ο κόσμος έδειξε πως είναι κοντά».

Για τον Καμίνσκι: «Ηταν επιλογή της διοίκησης και του Γιώργου Γιάτση. Με τα δεδομένα του ΑΡΗ, βοηθάει την ομάδα. Από τον ΑΡΗ έχουν περάσει λίγοι διαγώνιοι σαν αυτόν. Εχει κάποια προβλήματα με τα γόνατα του βέβαια, έχουμε βρει όμως μια ισορροπία και τον κρατάμε σε καλή κατάσταση».

Προτεινόμενα Άρθρα