"Οσο περισσότερος κόσμος, τόσο το καλύτερο"

από AllAboutARIS

"Ελπίζουμε στο τέλος να έρθει η άνοδος"

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗΣ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Α1.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” για το αποψινό ματς, κάνοντας παράλληλα και ένα κάλεσμα στον κόσμο ώστε να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. 

Αναλυτικά: 

Για τον αποψινό αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων: “Είμαστε στην 1η θέση και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, έχοντας τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Απόψε αντιμετωπίζουμε την Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι στην 3η θέση και είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει νικήσει φέτος”.

Για την προσπάθεια και τα δεδομένα της ανόδου:Εχουμε έναν βαθμό διαφορά από τον 2ο Αίαντα Ευόσμου και τέσσερις από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, την οποία και αντιμετωπίζουμε απόψε.

Γενικότερα έχει γίνει μία πολύ καλή προσπάθεια με τον Γιάννη Ρετζεπέρη να την χρηματοδοτεί. Ολοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και ελπίζουμε στο τέλος να έρθει η άνοδος”.

Για τον κόσμο: “Ο αγώνας γίνεται κάτω από την Θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης, απόψε στις 21:00. Οσο περισσότεροι φίλαθλοι έρθουν, τόσο το καλύτερο για εμάς”.

Προτεινόμενα Άρθρα