Διαψεύδει ο Ερασιτέχνης, αλλά…

από AllAboutARIS

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διαψεύδει σχετικά με δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. για την βράβευση του κ. Νικήτα Ματθαίου από το κολυμβητικό τμήμα, δηλώνει κατηγορηματικά πως ουδέποτε ελήφθη απόφαση με τέτοιο περιεχόμενο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Οτιδήποτε  δεν δημοσιεύεται στην  επίσημη ιστοσελίδα  του Α.Σ.ΑΡΗΣ  δεν εκφράζει τις προθέσεις του Συλλόγου”, αναφέρει ο σύλλογος, το οποίο ωστόσο θα έπρεπε να διαψεύσει την επίσημη ανακοίνωση του κολυμβητικού τμήματος, η οποία βγήκε στις 6 Μαρτίου στην σελίδα του τμήματος στο fb :

“Το Σάββατο 14/3 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο rose garden στο Ωραιόκαστρο,ο πρώτος -μετα από πολλά χρόνια- ΚΟΙΝΟΣ χορός των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών του Ιουλίου 2014, καθώς και οι αθλητές της αγωνιστικης αλλά και της προαγωνιστικής κατηγοριας,που επίσης διακρίθηκαν στους χειμερινούς αγώνες των αντίστοιχων κατηγοριών.

Τέλος, ειδική βράβευση θα διεξαχθεί προς τιμήν του Κ. Νικήτα Ματθαίου, για την προσφορά του στον σύλλογο και το κολυμβητικό τμήμα”.

Κάποια στιγμή θα ήταν καλό να σννενοηθούν μεταξύ τους στον ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα