Ο παλιός διεθνής πολίστας και προπονητής του ΑΡΗ

Μήνυμα στήριξης στο τμήμα πόλο του ΑΡΗ από τον Τάσο Τσικάρη

Ο παλιός διεθνής πολίστας και προπονητής του ΑΡΗ, Τάσος Τσικάρης, κάλεσε κόσμο και παλιούς συμπαίκτες του να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται στο πόλο

Μήνυμα από την Κύπρο όπου είναι προπονητής στο Ν.Ο. Λάρνακας έστειλε ο Τάσος Τσικάρης,

Αναλυτικά το μήνυμα του:

” Καλώ όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες, τους φίλους της υδατοσφαίρησης και όλους τους Αρειανούς να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που κάνει ο παλιός συναθλητής μου και πρωταθλητής κολύμβησης του συλλογου μας, Πασχάλης Καραγιάννης, να ξεσηκώσουμε όλα τα μικρά Αρειανάκια και τους γονείς τους να έρθουν πρώτα να μάθουν κολύμπι που θα είναι χρήσιμο στη ζωή τους και μετά να στελεχώσουν το ενδοξότερο τμήμα του συλλόγου μας μετά το Μπάσκετ, που έχει κατακτήσει τέσσερα (4) Πρωταθλήματα Ελλάδος Ανδρών και πάρα πολλά άλλα Παίδων Εφήβων και Νέων. Ο Υγρός Στίβος είναι παράδοση στον Α.Σ.ΑΡΗΣ”.

Το πόλο του ΑΡΗ εν δράσει (pics)
Προηγούμενο άρθρο Το πόλο του ΑΡΗ εν δράσει (pics)
Επόμενο άρθρο "Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΑΡΗ"
"Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΑΡΗ"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News