Οι κατάλληλες κινήσεις θα φέρουν τη λύση

από AllAboutARIS

Να τελειώσει αξιοπρεπώς η χρονιά στο ΤΑΑ ΑΡΗΣ επισημαίνει με άρθρο του στο AllAboutARIS ο Δημήτρης Σαχινίδης.

Του Δημήτρη Σαχινίδη 

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό και στο μπασκετικό τμήμα είναι ευνόητο το ενδιαφέρον του κόσμου του ΑΡΗ να αναλώνεται σε αυτά τα δυο αθλήματα και κατά δυσάρεστη συνέπεια να μη του μένει πολύς χώρος και χρόνος για το τμήμα βόλεϊ, ένα τμήμα το οποίο δίνει τον δικό του πολλές φορές μαρτυρικό αγώνα προς την σωτηρία. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι οι φίλοι του ΑΡΗ αγνοούν την φιλότιμη προσπάθεια που λαμβάνει χώρα στο τμήμα, ωστόσο η οικονομική δυσπραγία στην οποία αυτό έχει περιέλθει αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε ότι έχει να κάνει με τη στήριξη και τη συμπαράσταση σε αυτό.

Φυσικά είναι γνωστό πως ο στόχος της φετινής ομάδας βάσει και όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς και η επίτευξη της οικονομικής ευημερίας και μακροημέρευσης που θα της επιτρέψει να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Βεβαίως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτιστα να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ούτως ώστε να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς η φετινή χρονιά και κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τελικός. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου το οποίο είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας. Από εκεί και πέρα είναι εμφανές ότι παίκτες και προπονητής έχουν μεγάλη διάθεση να προσφέρουν, αλλά η οικονομική κατάσταση στον Α.Σ. δεν τους επιτρέπει να επικεντρωθούν σε καθαρά αγωνιστικής φύσεως θέματα, καθώς το άθλημα στη χώρα είναι ερασιτεχνικό και είναι ευνόητο πως αν δεν βρεθούν οι οικονομικοί πόροι που απαιτούνται το τμήμα θα βιώνει για πολύ καιρό ακόμα τέτοιου είδους καταστάσεις αβεβαιότητας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του, μιας και έχει πληγεί από τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει για το μέγεθος του τμήματος βόλεϊ της ομάδος, μιας και ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τίτλο στην Θεσσαλονίκη κατακτώντας το νταμπλ του 1997 που είχε ιδιαίτερη σημασία μιας και τότε το ποδοσφαιρικό τμήμα αγωνιζόταν στην Β΄ εθνική. Αναλογιζόμενοι όλα αυτά επιβάλλεται οι έχοντες την ευθύνη σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο να συμβάλουν στην σωτηρία του τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα