Ο ετήσιος χορός του υγρού στίβου του Α.Σ. ΑΡΗΣ (pics)

από AllAboutARIS

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές του κολυμβητικού τμήματος του ΑΡΗ που διακρίθηκαν στα Χειμερινά Πρωταθλήματα του 2015 και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2014.

Η επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook, αναφέρει τα εξής:

“Μετά από πολλά χρόνια έκανε τον ετήσιο χορό του, ενιαίος ο υγρός στίβος του Α.Σ. ΑΡΗΣ με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στο χορό βραβεύτηκαν τα παιδιά που διακρίθηκαν στα Χειμερινά Πρωταθλήματα του 2015 και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2014.
Παρευρέθηκαν αρκετοί παλεμαχοι κολυμβητές καθως και ο πρόεδρος Τάσος Οικονόμου.

Βραβεύτηκε ο πρωταθλητής Φώτης Μυλωνάς, ο οπόιος κατέκτησε την δεύτερη Πανευρωπαϊκή του νίκη στην κατηγορία των Νέων στα 50μ ελεύθερο απο τον Θωμά Κουρτεση, παλιό κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στα 100μ ελεύθερο και πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος τώρα ειναι καθηγητής Πανεπιστημίου στο άθλημα της κολύμβησης,

Την Ασπασία Πετραδάκη για την τρίτη θεση της στους Πανευρωπαικούς Νεανίδων στα 100μ ύπτιο , βράβευσε η Κατερίνα Καραγιαννη πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο , στα 200 και 400 μέτρα μικτή και με πολλα πανελλήνια ρεκόρ η οποία ειναι σήμερα διδάκτορας αθλητικης ψυχολογίας .

Επισης παρευρέθηκε ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Βαγγέλης Βούλτσος, ο οποίος διετέλεσε επι δεκαπέντε χρονια προπονητής της ομάδας μας και υπήρξε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης πορείας του τμήματος την δεκαετία του ´80 και ´90″.

Προτεινόμενα Άρθρα