Οι επιδόσεις των τζουντόκα του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με τέσσερις αθλητές εκπροσωπήθηκε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο "Ηλιάδης Cup 2015", που έγινε στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο στο Φάληρο.

Το arisac.gr αναφέρει σχετικά:

“Στα -66 κιλά Νέων Ανδρών την ομάδα και την Εθνική Ελλάδος εκπροσώπησε με άριστη συμμετοχή ο Ελευθέριος Παναγιώτου, ο οποίος παρόλο που δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς, απεκόμισε σημαντική αγωνιστική εμπειρία.

Στα -70 κιλά Νέων Γυναικών η Νικολέτα Σαρβανίδου, παρόλο που είναι έφηβη ηλικιακά, έπαιξε στη μεγαλύτερη κατηγορία και αφού κέρδισε την Τατζικιστανή αντίπαλο της, ηττήθηκε από την Τουρκάλα στους βαθμούς, παίζοντας όμως σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα.

Στα -78 κιλά Νέων Γυναικών, η Καλπακίδου Αικατερίνη εκπροσώπησε την Ομάδα παίζοντας για την Εθνική Σουηδίας και τελικά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της. Η παρουσία της κατα τη διάρκεια των αγώνων ήταν καταπληκτική!

Στα -100 κιλά Νέων Ανδρών, ο Γεώργιος Μαλλιαρόπουλος δυστυχώς απείχε τελικά από τους αγώνες λόγω του σαβαρού τραυματισμού του, που προκλήθηκε κατά τις τελευταίες προπονήσεις λίγο πριν το Ευρωπαϊκό.
Στον ΑΡΗ είμαστε ιδιαίτεροι ευχαριστημένοι, διότι ελάχιστοι είναι οι σύλλογοι που καταφέρνουν να εκπροσωπηθούν σε τόσο υψηλό επίπεδο και μάλιστα να διακριθούν!
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα